ALTHALUS
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 7
Whatsapp 'ı açtığımda mesajlar bir anda sanki yeni geliyormuş gibi oluyor. Ama bana bildirimler açık olmasına rağmen gelmiyor
Telefon 2 aylık falan yaklaşık 2 haftadır var bu sorun. Ama bazen bildirim geliyor bazen gelmiyorNe zamandan beri oluyor? Telefon değişikliği sonrası mı? Operatör değişikliği sonrası mı?
Sadece WhatsApp bildirimleri mi gelmiyor?Telefon 2 aylık falan yaklaşık 2 haftadır var bu sorun. Ama bazen bildirim geliyor bazen gelmiyor
Aynıayynen. bende de aynısı var ama hiç çözmeye çalışmadım. bende de bazen geliyo bazen gelmiyo mesaj. evde diğer telefonlarda mesaj geliyo bende gelmiyo. başka bir internete bağlandığında bir sürü mesaj üst üste geliyo. aynısı vpn içinde geçerli. vpn yi çalıştırdığımda da mesajlar üst üste gelmeye başlıyor.
güvenli internet dediğiniz hani bazı websitelere girince türk telekom güvenli internet sayfası çıkıyo. öyleyse bizde güvenli internet aktifSadece WhatsApp bildirimleri mi gelmiyor?
Ben Türk Telekom kullanıyorum. Güvenli internet profiline geçince WhatsApp dahil hiçbir uygulamadan bildirim gelmemeye başlamıştı. Devre dışı bıraktım ben de.
Evet, güvenili internet profillerindebn "aile" ve "çocuk" profiline geçince bildirim sorunu oluyordu.güvenli internet dediğiniz hani bazı websitelere girince türk telekom güvenli internet sayfası çıkıyo. öyleyse bizde güvenli internet aktif
Evet, güvenili internet profillerindebn "aile" ve "çocuk" profiline geçince bildirim sorunu oluyordu.
İşe yaramadıWhatsapın ilk önbelleğini sonra verilerini sil. Sorununuda yardım acil yardım vb değil düzgün açıkla![]()
Daha önce Turkcell kullandım ama Turkcell'de Güvenlim İnternette bildirim sorunu yoktu. Ama Türk Telekom Mobil'de bu sorun var.Peki nasıl düzeltilir
Peki bunun bir kötü etkisi olur muDaha önce Turkcell kullandım ama Turkcell'de Güvenlim İnternette bildirim sorunu yoktu. Ama Türk Telekom Mobil'de bu sorun var.
Hattınız Türk Telekom Mobil ise;
Online İşlemler Uygulamasına girip sağ üstte "Daha Fazla" seçeneğine ardından "Güvenli İnternet Seçenekleri"ne tıklayın.
Zaten 3 seçenek var:
1-Güvenli İnternet Hizmeti İstemiyorum
2-Aile
3-Çocuk
1.seçenek dışındaki profillerde yani "Aile" ve "Çocuk" profilinde bildirim sorunu oluyordu.
Eğer sizin profil Aile ya da Çocuk ise "Güvenli İnternet Hizmeti İstemiyorum" seçeneğini işaretleyip kaydedin.
Sizin şu an hangi profilde?Peki bunun bir kötü etkisi olur mu