Whatsapp bildirim gelmiyor.

ALTHALUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Whatsapp 'ı açtığımda mesajlar bir anda sanki yeni geliyormuş gibi oluyor. Ama bana bildirimler açık olmasına rağmen gelmiyor

Dailo000

Doçent
Reaksiyon puanı
819
Whatsapın ilk önbelleğini sonra verilerini sil. Sorununuda yardım acil yardım vb değil düzgün açıkla :)

Bir Beyefendi

Doçent
Reaksiyon puanı
939
Whatsaapı silip tekrar yükleyebilirsin.Tekrar yükledikten sonra bildirimleri açıp telefonu yeniden başlat :)

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Ne zamandan beri oluyor? Telefon değişikliği sonrası mı? Operatör değişikliği sonrası mı?

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
ayynen. bende de aynısı var ama hiç çözmeye çalışmadım. bende de bazen geliyo bazen gelmiyo mesaj. evde diğer telefonlarda mesaj geliyo bende gelmiyo. başka bir internete bağlandığında bir sürü mesaj üst üste geliyo. aynısı vpn içinde geçerli. vpn yi çalıştırdığımda da mesajlar üst üste gelmeye başlıyor.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Telefon 2 aylık falan yaklaşık 2 haftadır var bu sorun. Ama bazen bildirim geliyor bazen gelmiyor
Sadece WhatsApp bildirimleri mi gelmiyor?

Ben Türk Telekom kullanıyorum. Güvenli internet profiline geçince WhatsApp dahil hiçbir uygulamadan bildirim gelmemeye başlamıştı. Devre dışı bıraktım ben de.

Airbus

Profesör
Reaksiyon puanı
1,002
Pil opitimizasyonu kısmından sürekli uykuda olan uygulamalarda Whatsapp varsa çıkarmayı deneyin.

ALTHALUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
ayynen. bende de aynısı var ama hiç çözmeye çalışmadım. bende de bazen geliyo bazen gelmiyo mesaj. evde diğer telefonlarda mesaj geliyo bende gelmiyo. başka bir internete bağlandığında bir sürü mesaj üst üste geliyo. aynısı vpn içinde geçerli. vpn yi çalıştırdığımda da mesajlar üst üste gelmeye başlıyor.
Aynı

NGHTMA2E

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Sadece WhatsApp bildirimleri mi gelmiyor?

Ben Türk Telekom kullanıyorum. Güvenli internet profiline geçince WhatsApp dahil hiçbir uygulamadan bildirim gelmemeye başlamıştı. Devre dışı bıraktım ben de.
güvenli internet dediğiniz hani bazı websitelere girince türk telekom güvenli internet sayfası çıkıyo. öyleyse bizde güvenli internet aktif

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
güvenli internet dediğiniz hani bazı websitelere girince türk telekom güvenli internet sayfası çıkıyo. öyleyse bizde güvenli internet aktif
Evet, güvenili internet profillerindebn "aile" ve "çocuk" profiline geçince bildirim sorunu oluyordu.

johnrich

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
whatsapp eski sürümünü kaldırın. Whatsapp gb, yowhatsapp, whatsapp plus gibi diğer alternatif sürümleri kullanabilirsiniz.

drjacob

Profesör
Reaksiyon puanı
770
yedek al , silip tekrar yükle

ALTHALUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Son düzenleme:

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Peki nasıl düzeltilir
Daha önce Turkcell kullandım ama Turkcell'de Güvenlim İnternette bildirim sorunu yoktu. Ama Türk Telekom Mobil'de bu sorun var.

Hattınız Türk Telekom Mobil ise;
Online İşlemler Uygulamasına girip sağ üstte "Daha Fazla" seçeneğine ardından "Güvenli İnternet Seçenekleri"ne tıklayın.

Zaten 3 seçenek var:
1-Güvenli İnternet Hizmeti İstemiyorum
2-Aile
3-Çocuk

1.seçenek dışındaki profillerde yani "Aile" ve "Çocuk" profilinde bildirim sorunu oluyordu.

Eğer sizin profil Aile ya da Çocuk ise "Güvenli İnternet Hizmeti İstemiyorum" seçeneğini işaretleyip kaydedin.

ALTHALUS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Daha önce Turkcell kullandım ama Turkcell'de Güvenlim İnternette bildirim sorunu yoktu. Ama Türk Telekom Mobil'de bu sorun var.

Hattınız Türk Telekom Mobil ise;
Online İşlemler Uygulamasına girip sağ üstte "Daha Fazla" seçeneğine ardından "Güvenli İnternet Seçenekleri"ne tıklayın.

Zaten 3 seçenek var:
1-Güvenli İnternet Hizmeti İstemiyorum
2-Aile
3-Çocuk

1.seçenek dışındaki profillerde yani "Aile" ve "Çocuk" profilinde bildirim sorunu oluyordu.

Eğer sizin profil Aile ya da Çocuk ise "Güvenli İnternet Hizmeti İstemiyorum" seçeneğini işaretleyip kaydedin.
Peki bunun bir kötü etkisi olur mu