Kosterelii
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
merhabalar. iPhone 6 dan samsung a71 e geçtim ama whatsapp konuşmalarımı a71 e aktarmak istiyorum bi türlü halledemedim yardımcı olabilir misiniz?
iOS’dan Android’e aktarma o yöntemde olmuyor hocam. iPhone cihazlar iCloud’a yedekliyor Android cihazlar ise Google Drive. Aktarım için 3. Parti yazılımlar gerekiyor.Selamlar Kosterelii,
Öncelikle aşağıda bıraktığım maddeleri sırası ile uygulayarak kolay bir şekilde aktarımı gerçekleştirebilirsin;
Teşekkürler, İyi Forumlar
- iPhone’da WhatsApp‘ı aç ve hesabına giriş yap.
- “Ayarlar”> “Sohbetler”> “Sohbet Yedekleme” ye git.
- Mevcut WhatsApp Verilerini yedeklemeye başlamak için “Şimdi Yedekle” düğmesine dokun.
- WhatsApp’ı Android telefonuna indir ve yükle.
- WhatsApp hesabında oturum aç. WhatsApp, verileri ilk defa yedekten geri yükleyip geri almayacağını soran bir pencere açılacaktır.
- WhatsApp iCloud’dan geri yüklemen istenirse “Geri Yükle” seçeneğini seç ve bitinceye kadar bekle.
Anladım, üçüncü parti yazılımlar için "WhatsApp Manager" gibi yazılımları tercih ederim. ?iOS’dan Android’e aktarma o yöntemde olmuyor hocam. iPhone cihazlar iCloud’a yedekliyor Android cihazlar ise Google Drive. Aktarım için 3. Parti yazılımlar gerekiyor.