Whatsapp aktarma

Kosterelii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. iPhone 6 dan samsung a71 e geçtim ama whatsapp konuşmalarımı a71 e aktarmak istiyorum bi türlü halledemedim yardımcı olabilir misiniz?

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar Kosterelii,

Öncelikle aşağıda bıraktığım maddeleri sırası ile uygulayarak kolay bir şekilde aktarımı gerçekleştirebilirsin;

• iPhone’da WhatsApp‘ı aç ve hesabına giriş yap.
  • “Ayarlar”> “Sohbetler”> “Sohbet Yedekleme” ye git.
  • Mevcut WhatsApp Verilerini yedeklemeye başlamak için “Şimdi Yedekle” düğmesine dokun.
  • WhatsApp’ı Android telefonuna indir ve yükle.
  • WhatsApp hesabında oturum aç. WhatsApp, verileri ilk defa yedekten geri yükleyip geri almayacağını soran bir pencere açılacaktır.
  • WhatsApp iCloud’dan geri yüklemen istenirse “Geri Yükle” seçeneğini seç ve bitinceye kadar bekle.
Teşekkürler, İyi Forumlar

Reaksiyon puanı
8,191
Selamlar Kosterelii,

Öncelikle aşağıda bıraktığım maddeleri sırası ile uygulayarak kolay bir şekilde aktarımı gerçekleştirebilirsin;

• iPhone’da WhatsApp‘ı aç ve hesabına giriş yap.
  • “Ayarlar”> “Sohbetler”> “Sohbet Yedekleme” ye git.
  • Mevcut WhatsApp Verilerini yedeklemeye başlamak için “Şimdi Yedekle” düğmesine dokun.
  • WhatsApp’ı Android telefonuna indir ve yükle.
  • WhatsApp hesabında oturum aç. WhatsApp, verileri ilk defa yedekten geri yükleyip geri almayacağını soran bir pencere açılacaktır.
  • WhatsApp iCloud’dan geri yüklemen istenirse “Geri Yükle” seçeneğini seç ve bitinceye kadar bekle.
Teşekkürler, İyi Forumlar
iOS’dan Android’e aktarma o yöntemde olmuyor hocam. iPhone cihazlar iCloud’a yedekliyor Android cihazlar ise Google Drive. Aktarım için 3. Parti yazılımlar gerekiyor.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
iOS’dan Android’e aktarma o yöntemde olmuyor hocam. iPhone cihazlar iCloud’a yedekliyor Android cihazlar ise Google Drive. Aktarım için 3. Parti yazılımlar gerekiyor.
Anladım, üçüncü parti yazılımlar için "WhatsApp Manager" gibi yazılımları tercih ederim. ? :relaxed: