Whatsap Görüntülü Konuşma Yapmıyor Bir Fikri Olan Var mı?

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
182
Arkadaşlar merhaba vodafone kontörlü hat kullanıyorum. Whatsaptan arkadaşlarım beni görüntülü aradığında benim telefonum çalmıyor. Arkadaşlarımın teli beni arıyor gösteriyor çalıyormuş ama benim telefonuma herhangi bir çağrı göstermiyor. Abimin hattı vodafone hatlı onunki görüntülü arama yapıyor ve arıyor. Bu sizce neyden kaynaklıdır. Wifiye bağlandığımda çağrı alıyorum bu arada. Kontörlü hatlara neden böyle ezik muhamelesi yapıyor vodafone. Yada benim bilmediğim bir ayarı mı kapalı. Ama ayarı kapalı olsa wifiye bağladığımda teli o zamanda görüntülü görüşme yapmaz. Bu sorunu yaşayan var mı? Siz ne önerirsiniz. Bu arada android telefon kullanıyorum. Şimdiden herkese değerli yorumları için teşekkürler.

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar Cometr,

Paketin içerisindeki İnternet boyutunun herhangi bir sınırı mevcut mu? Yani paketin tam olduğunda denediğine eminsin değil mi? WI-FI üzerinde çalışıp Mobil Veri ağına geçtiğinde çalmıyor ise şöyle olabilir WhatsApp için Mobil Veriye geçtiğinde arka planda çalışmayı kapatmış olabilirsin bu yüzden kaynaklanıyor olabilir. Telefonunun markası nedir bunu da söylersen çözüm yolları arayabiliriz. :)

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
182
Selamlar Cometr,

Paketin içerisindeki İnternet boyutunun herhangi bir sınırı mevcut mu? Yani paketin tam olduğunda denediğine eminsin değil mi? WI-FI üzerinde çalışıp Mobil Veri ağına geçtiğinde çalmıyor ise şöyle olabilir WhatsApp için Mobil Veriye geçtiğinde arka planda çalışmayı kapatmış olabilirsin bu yüzden kaynaklanıyor olabilir. Telefonunun markası nedir bunu da söylersen çözüm yolları arayabiliriz. :)
Hiç birşey anlamadım desem ayıp olur mu? :( Telefonum asus 4gblık bir paket kullanıyorum. Bir sınırı yok bildiğim kadarıyla. Bir çözüm bulabilir misin?

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Hiç birşey anlamadım desem ayıp olur mu? :( Telefonum asus 4gblık bir paket kullanıyorum. Bir sınırı yok bildiğim kadarıyla. Bir çözüm bulabilir misin?
Telefonunu kapatıp yeniden başlat. WhatsApp'ı Google Play Store'da sunulan en son sürümüne güncelle. Telefonunda Ayarlar > Ağ ve İnternet > Uçak modu'nu aç ve kapat. Telefonunda Ayarlar > Uygulamalar ve bildirimler > WhatsApp > Veri kullanımı > Arka plan verisi'ni açık konuma getir. Bu işlemleri deneyebilir misin?

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
182
Telefonunu kapatıp yeniden başlat. WhatsApp'ı Google Play Store'da sunulan en son sürümüne güncelle. Telefonunda Ayarlar > Ağ ve İnternet > Uçak modu'nu aç ve kapat. Telefonunda Ayarlar > Uygulamalar ve bildirimler > WhatsApp > Veri kullanımı > Arka plan verisi'ni açık konuma getir. Bu işlemleri deneyebilir misin?
Denedim ama olmadı. :( @Batuhan Sertol

Son düzenleme: