Whaff Rewards NEdir ? yatarak para kazan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sades123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WHAFF REWARDS NEDİR ?

Play store'de bulunan uygulama indirerek para kazanmamıza olanak sağlayan bir uygulamadır.

NASIL PARA KAZANIRIM ?

Uygulamanın içindeki belirli görevleri yerine getirerek (mesela şu uygulamayı indirin diyor, sonra 4 dakika boyunca oyna diyor vs.)
Yada size vereceğim kod ile üye olduktan sonra kendi referans kodunuzla başkalarını üye yaparsanız hızlı bir şekilde para kazanabilirsiniz

GÜNDE ORTALAMA NE KADAR KAZANÇ SAĞLARIM ?

Çok fazla geniş bir çevreye sahip olmadığım halde 2 günde 60 lira kazanmıştım ki bu uygulamadan günde 40 dolar yani 100 lira civarı kazananlarda var.

PARAMI NASIL ÇEKİCEM ?

11 çeşit ödeme imkanı bulunuyor ve günden güne artıyor ödemeler 3 iş günü içinde diyor ama 3 kere çekim yaptım ertesi gün paramı aldım

NASIL ÜYE OLUCAZ ?

Öncelikle uygulamayı indiriyoruz ve açıyor sağ üstte oturum aç kısmında facebook hesabımızla oturum açıyoruz (Kimisi güvenemiyo onlara anlam veremiyorum doğrusu kesinlikle güvenilir inanmayan araştırır) sonra bir ekran gelicek oraya ... bu kodu yazıp 0,60 dolar ile yani 2 lira ile başlıyoruz..
Şimdi bazıları dicek bu kod ile girersek sen para kazanıcaksın hayır kardeşim sende o parayı kazanıyosun bende ayrıca girmezsen hiç kazanmazsın yani bişi kaybetmiyosun...

Evet arkadaşlar bakın cidden tavsiye ediyorum evde boş boş oturacağınıza günde 30 dakikanızı ayırı çok ciddi birikim yapabilirsiniz...

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,760
Paramı peşin alayım lütfen.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Saatlerce uğraşıp ayda en fazla 5 dolar kazanabileceğiniz telefonunuzu çeşitli uygulama ve virüslerle dolduran lanet uygulama...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Muhtemelen sahiplerine para kazandırdığın bir uygulamadır. Yapıyorum demişsin ama, para çekme talebi verdin mi ? sonucu ne oldu ? Bunları da paylaşırsan sevinirim. Ayrıca daha iyi olur.

TuncJK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Muhtemelen yazılım sahibine para kazandırdığımız bir uygulamadır. Kullanıyorsun da para çekme talebi verdin mi hiç ? Sonucu ne oldu ? Bunları da paylaş bizimle.

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,760
Bu tür işler gerçek hayat'tada var. Bunlara saadet zinciri deniyor. Üye topluyorsun ve yeni üyelerden pay alıyorsun. Onlar da yeni üyeler buluyorlar ve kendileri de yeni buldukları kerizlerden pay alıyorlar ve de o yeni kerizlerden aldıkları paydan sana da veriyorlar. Tabii sende kendi üstüne pay vermeyi ihmal etmiyorsun. İşin odağında da her zaman bir ürün var. Bu işlerin nasıl yürüdüğünü, daha önce kendileri de kerizlenmemişlere anlatabilmek biraz zor. İşin içine girmeden, nasıl dödüğünü dışardan anlayabilmek biraz basit mantığa takılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...