Western Digital'den Mac Kullanıcılarına

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0
Western Digital,Apple kullanıcılarına yönelik olarak sunduğu harici sabit disk ailesini genişletmeye devam ediyor. Kullanıcılara sunulacak yeni disklerin özellikleri burada.

Depolama çözümleri üreticisi Western Digital, harici depolama ürün ailesine yeni modeller ekledi. Bu modeller, Mac kullanıcılarına hitap eden ve üzerlerinde Made for Mac etiketleri taşıyan diskler olduğunu fazladan bir saygı, sevgi ve hoşgörüyü hak ediyorlar. My Passport Mac Edition isimli mini harici diskler iki farklı depolama alanıyla kullanıcılara sunuluyor. 320 ve 500 GB'lık modelleri bulunan ürün, kullanıcılara Mac'lere özel HFS+ dosya sistemiyle biçimlendirilmiş şekilde sunuluyor.

passportmacwdc21231269958.jpg


Mac için üretilmiş ama beyaz değil! İnanılmaz bir pazarlama hatası!

Masanın Üzerinde Yeni Bir Dev

Gerçi 500 GB'a artık dev demek garip geliyor, ama en nihayetinde masaüstü için üretilen harici depolama çözümleri, 3,5 inçlik diskler kullanıyor. Dolayısıyla fiziksel olarak, kafaya düşünce bayıltma özelliklerini koruyorlar. 500 GB'lık My Book Mac Edition ise HFS+ olarak biçimlendirilmiş bir depolama alanı ve yanında USB ile FireWire 400/800 kablolarıyla geliyor.

Bilgi için: Western Digital
Yazan: Berkin Bozdoğan
SDN - http://shiftdelete.net
 

HapS

Müdavim
Katılım
23 Ocak 2008
Mesajlar
3,350
Reaksiyon puanı
63
Puanları
48
bence rengin bi önemi yok problemsiz çalışsın yeterli :)
 
Üst