Western Digital 2 TB 3,5" Elements

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar bu taşınabilir HDD yi almayı düşünüyorum içinizden bu ürene sahip olan varmı varsa memnunmu, veya bana bu diskle aynı kapasitede ve 300TL yi geçmemek kaydıyla başka bir HDD önerebilecek olan varmı. Yada USB 3.0 ın yaygınlaşmasını bekleyip USB 3.0 bir disk almamımı önerirsiniz. (Anakartımda USB 3.0 mevcut)
Yorumlarınızı esirgemeyin:yes:

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1073&uid=114548

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Usb 3.0 olanları daha pahalı olur diye düşünüyorum. Ayrıca film vs.. depolayacaksanız aşırı bir hıza da ihtiyacınız yok, 2-3 dk daha fazla bekleyin nolacak :)

Aynı hdd den 2tb aldım 1 ay kadar önce, gerçekten aşırı derece memnunum. Isınma yok, zerre kadar ses yok. Seagate tercih ediyordum yıllardır, WD de bir çok sorun yaşamıştım yıllar önce ama işler tersine dönmüş, WD şu an çok daha üstün gözüküyor seagate ten.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
27 ekimde electro world'den aldım aynı ürünü gayet iyi bir ürün tek eksiği sadece usb üzerinden transfer yapabilmen oda biraz yavaş oluyor esata bağlantısı olmaması 159tl'ye almıştım ben electro world'ün açılışıdı beylikdüzü şubesinden şansa o fiyata aldım ama bimeks'te olan fiyat gayet uygun :)

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ben WD 1TB Black Caviar Sata 3.0 64MB HardDisk'ten 2 adet kullanıyorum.. Tabii işletim sistemim 100Gb Vertex Limited Editiona sata 2 SSD diske kurulu ama WD muhteşem bir performans veriyor.. Ayrıca THERMALTAKE in Vi-On serisi Harici disk kutusuna bağlı 1TB Black Caviar Sata 3.0 64MB HardDisk'i E-Sata veriyoluna bağlı olarak kullanıyorum, gerçekten WD çok iyi performans veriyor.. Eminim almayı düşündüğün Elements seriside oldukça performanslıdır :thumbup1:

VeYso

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben aldim iyi calisiyor ama simdi .scr sorunu veriyor cozemedim ne oldugunu yardim edermisiniz

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145

sakın alma. bilmeden, araştırmadan yorum yapmayın lütfen.

yukarıdaki ürünü alanlar hep sorun yaşıyor, bende aldım bozuk çıktı wd ile değiştirttim. Seagate dahi sorunu kabul etmiş durumda, takır takır ses geliyor, donmalar yaşanıyor. Berbat bi harddisk. Binlerce şikayet var seagate forumlarında bu harddisk ile ilgili.