Websock.exe Ve Securedisk.exe

Muhammeddos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Başlıktanda anladığınız gibi Websock.exe Ve Securedisk.exe PC nin CPU Sunu 100 Yapıyor Araştırmama Göre Bitminerle Alakalı Birşeymiş Bundan 1 Ay Önce Bitminer Yaptım İnternet Sitesinde Sonra CPU 100 Lere Cıktığından Dolayı Kapattım Ve En Son Kapatığım Halde Halen Cpu 100 Dü Malwarebytes Yükledim Taradım Gitti Bu Sefer Websock.exe Ve Securedisk.exe Virüsüyle Karşılaştım Bi Al Atsanız

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Başlıktanda anladığınız gibi Websock.exe Ve Securedisk.exe PC nin CPU Sunu 100 Yapıyor Araştırmama Göre Bitminerle Alakalı Birşeymiş Bundan 1 Ay Önce Bitminer Yaptım İnternet Sitesinde Sonra CPU 100 Lere Cıktığından Dolayı Kapattım Ve En Son Kapatığım Halde Halen Cpu 100 Dü Malwarebytes Yükledim Taradım Gitti Bu Sefer Websock.exe Ve Securedisk.exe Virüsüyle Karşılaştım Bi Al Atsanız
Merhaba;
Malwarebytes ile tekar taratın ayrıca AdwCleaner ile de taratın.

Muhammeddos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba:
Malwarebytes İle Tarattım Ama Hala Birşey Bulmadı

---- Mesajlar birleştirildi ----

ASC De Var

Merhaba;
Sizce Ne Yapabilirim

Merhaba;
Birşey Daha Sorcam Websock.exe 2 virüsüde Kaldırdım Ama PC Reset Attım Masa Üstüne One System CarePeriod Diye Birşey Geldi

Son düzenleme:

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Birşey Daha Sorcam Websock.exe 2 virüsüde Kaldırdım Ama PC Reset Attım Masa Üstüne One System CarePeriod Diye Birşey Geldi
Bilgisayarınıza One SystemCare Period isimli bir program yüklenmiş. Onu kaldırın.
Sizce Ne Yapabilirim
CMD'yi yönetici olarak çalıştır.
Kod:
sfc /scannow
bu kod ile bilgisayarı taratın. Görev yöneticisinde Websock.exe isimli bir şey varsa durdurun. Bilgisayarı CCleaner yükleyip taratın. Temp dosyalarını silin.