websitesi kurdurmak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zu94
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zu94

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba , benim bir websitesi fikrim var çok araştırma yaptım ama içime sinen hiçbir yer bulamadım hep standart websiteleri var portfoylerde, guzel websitesi yazabilen profesyonel birilerini nerden bulabilirim yani bu buyuk websiteler hangi ajanslara yaptırıyor tavsiyesi olan varsa çok sevınırım teşekkürler.

Galado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Ben amatörüm javascriptim çok yok wix benden iyi kuruyor. :)

Samet UCA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,930
Nasıl bir şey istiyorsunuz hocam elinizde bir örnek var mı? Yardımcı olabilirim.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,068
Merhaba , benim bir websitesi fikrim var çok araştırma yaptım ama içime sinen hiçbir yer bulamadım hep standart websiteleri var portfoylerde, guzel websitesi yazabilen profesyonel birilerini nerden bulabilirim yani bu buyuk websiteler hangi ajanslara yaptırıyor tavsiyesi olan varsa çok sevınırım teşekkürler.
çok kolay bir şekilde kendin yaparsın niye para verecen

Kiboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Büyük şirketler uzman yazılımcılarla sürekli olarak çalışıyor. Ücreti mukabilinde kendinize özel web sitesi yaptırtabilirsiniz tabii ki. İnternette bir çok ünlü Türk ve yabancı kişilee var biraz araştırırsanız bulursunuz.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
E-Ticaret sitesi değilse kendiniz yazın.

abcdefdfhgjas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
751

Wix ADI kullanabilirsin

SelcukD

Asistan
Reaksiyon puanı
52
E-ticaret sitesi değilse kendin yapmanı tavsiye ederim hem kendini geliştirirsin hem cebinden çok para çıkmaz

epsilos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba , benim bir websitesi fikrim var çok araştırma yaptım ama içime sinen hiçbir yer bulamadım

Epsilos'u kullanabilirsiniz. Kendi tasarımınızı "en doğru şekilde" uygulayabileceğiniz şablon yönetimine sahip. İncelediğiniz tarihte henüz yayına vermemiştik. Bu nedenle görmemiş olabilirsiniz.

İhtiyaçlarınızı yazarsanız daha kolay anlaşılır. Hangi konseptte bir web sitesi tasarımına ihtiyaç duyduğunuzu belirtebilirsiniz... Buraya tıklayarak inceleyin.

Melethrillue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
36
sana yardımcı olabilirim. Profesyonel web siteleri yazabiliyorum ama Mayıs yazılı bi konu olduğundan büyük ihtimalle sorununu çözmüşsündür.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Kendin yapmaya çalış bence.