Websitesi fikri arıyorum

Muhammed Mert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, yazılım konusunda kendimi geliştirmek için Websitesi fikri arıyorum.Deneme olarak bunu yapacağım.Aklına fikir gelen olursa yazarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen moderatör:

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Blog sitesi bence biraz ileri seviye.Ben görev takip sistemi yapmanızı öneririm.

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Kullandıgın teknolojiler nelerdir onuda yazsaydın bir sürü proje verebilirdim. (teknolojiler: yazılım dili , web dilleri..)

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,975
Bir web fotograf albümü. Manzara, Çiçek, böcek, falan.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Blog sitesi bence biraz ileri seviye.Ben görev takip sistemi yapmanızı öneririm.
Benim gibi basit bir şeyler yapabilir, ben C#'a ara verip PHP ve CSS öğrenmek için blog sitesi yazmaya atıldım. Konuyu zaten paylaşacaktım bu postun denk gelmesi iyi oldu, eğer arkadaşımız blog sitesi yazmak isterse referans alabilir.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Bende php öğreniyorum.Ama biraz ara vermek zorunda kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ilerlemişsiniz.

CapScroLL

Profesör
Reaksiyon puanı
2,683
Bende php öğreniyorum.Ama biraz ara vermek zorunda kaldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz ilerlemişsiniz.
İhtiyacı olan şeyler for, foreach, select - like tarzı pdo mysql komutları, if ve else. Mesela ben $_FILES değişkenini dün küçük resim yükleme kısmını yaparken öğrendim. Dolu dolu komut kullanabileceği bir şeylerden başlarsa daha hızlı öğrenebilir çünkü yazılım öğrenmek için uygulama yapmak en iyi yoldur, uygulamanın da dolu dolu olması ekstra bilgi ve hız kazandırır. Sıfır bilgiyle başlayacaksa HTML ile statik günlük sitesi yazarak etiketleri öğrenebilir sonrasında PHP ile bir kaç if else for foreach denemesinden sonra blog işine girebilir, gerçekten bu tür fazla komut gerektiren siteler mükemmel bir öğrenim kaynağı.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372
Ben de belli bir seviyeye kadar ilerledim ama blog yazacak kadar değil.Ben veritabanında MySQL yerine pdo 'dan ilerlemeyi tercih ettim.Çünkü daha güvenli.

Mucahitt

Asistan
Reaksiyon puanı
107
HTML,CSS,JS (JS'nin tamamını bilmiyorum orta...)
Sipariş sitesi yapabilirsin, örneğin option select ile , ürünler gelir gider yazdırılır , oyun yapabilirsin, mesela taş kagıt makas, bunun için , random da kendini geliştir , eticart yapabilirsin küçük birşey mesela sepete ekle dediğinde farklı bir sayfa değilde , aynı sayfa içinde sağda hover şeklinde gözükecek olsun gitsin mesela aktarsın, gibi gibi gibi ,,, yine istersen, aramaya html css js template e commerce yaz gir sitelere bak ordan site ona benzer yap yada aynısını yapmaya çalış...

我喜欢人

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Benim gibi basit bir şeyler yapabilir, ben C#'a ara verip PHP ve CSS öğrenmek için blog sitesi yazmaya atıldım. Konuyu zaten paylaşacaktım bu postun denk gelmesi iyi oldu, eğer arkadaşımız blog sitesi yazmak isterse referans alabilir.

basit dediğine bakma ama herkesin basit aynı olmuyor , zor olduğunu söylemiyorum sadece herkesin basit kolay zor iyi kötü gibi anlayışlarının farklı olabileceğini hatırlatmak istiyorum :)