periyodakademi
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Yeni düzenlenmiş web sitemizdeki hataları ve olması gereken önerileriniz varsa söyleyebilir misiniz Web site linki
sitenin iletişim kısmı çalışmıyo onun dışında sol üstte güvenli değil ibaresi çıkıyo buda müşteri kaybettirebilir üyelere özel yeni bir sayfa açmanı öneririm hesabım kısmının sağ üstte üye olmadan görünmesi hoş olmamışYeni düzenlenmiş web sitemizdeki hataları ve olması gereken önerileriniz varsa söyleyebilir misiniz Web site linki
üye olanlar eğitim setlerine erişebiliyor orada tanımlı eğitim setleri var güvenli değil sorunu SSL ile alakalı oda ücretli İletişim bölümü gözden kaçmış teşekkürlersitenin iletişim kısmı çalışmıyo onun dışında sol üstte güvenli değil ibaresi çıkıyo buda müşteri kaybettirebilir üyelere özel yeni bir sayfa açmanı öneririm hesabım kısmının sağ üstte üye olmadan görünmesi hoş olmamış
onu tam bulamadım yerini ama kaldıracağımTheme lisanslı isen footerda ki copyright alanını kaldırmanı tavsiye ederim
themes klasörü içerisindeki tema klasörünün alt dizininde yer alan footer.php dosyasını incele orada yer alabilir. Bazı tema geliştiricileri saklıyorlar eğer zorlanırsan buradan belirt yaklaşık bi 7 gün sonra şehir dışından evime geçmiş olacağım yardımcı olmaya çalışırım.onu tam bulamadım yerini ama kaldıracağım
bakayım şimdi teşekkürlerthemes klasörü içerisindeki tema klasörünün alt dizininde yer alan footer.php dosyasını incele orada yer alabilir. Bazı tema geliştiricileri saklıyorlar eğer zorlanırsan buradan belirt yaklaşık bi 7 gün sonra şehir dışından evime geçmiş olacağım yardımcı olmaya çalışırım.
Yeni düzenlenmiş web sitemizdeki hataları ve olması gereken önerileriniz varsa söyleyebilir misiniz Web site linki
daha eklenmedi diye ama başka bir şey yazabiliriz doğru a biraz komik olmuş
yani boyut olarak ideal gibi ama biraz bakayım belki biraz arttırırızGöze hitap açısından başlık yazıları biraz küçük olmuş bence.
ayrı bir iletişim sayfası yok mobil için dediğiniz doğru ama bilgisayar üzerinden kullanmayı öneriyoruz onun için nasıl bir şey yapabiliriz düşüneceğim mobil içinBir de zaten iletişim sayfası varken anasayfa da iletişim tablosunun kalması mobil kullanıcılar için ana sayfaya yük olmakta. Theme responsive bir tema ama anasayfa mobil modda kalabalık oluyor.
zaten üye olurken öyle birde aşağıda bulunmasını ekledim ekstraÜyelik sözleşmesi direkt sayfada değil de başka bir sekmede txt dosyası olarak açılmalı.
SSL Sorunu çözdük artık güvenlisitenin iletişim kısmı çalışmıyo onun dışında sol üstte güvenli değil ibaresi çıkıyo buda müşteri kaybettirebilir üyelere özel yeni bir sayfa açmanı öneririm hesabım kısmının sağ üstte üye olmadan görünmesi hoş olmamış