Webmaster ile Röportaj

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Merhabalar
Tanıştığım için kendimi çok şanslı hissettiğim bir kaç kişi var sitede düzgün kişiliğiyle tavırlarıyla yorumlarıyla Webmester ve Berkin
Onları tanıdığım için, kendimi onların arkadaşlarından biri saydığım için çok mutluyum.
Evet sevgili SDN üyeleri bugünkü konuğumuz webmaster benlen de yap röportaj kötü hissediyorum kendimi :Dsöz veriyorum nerelisin sorusuna cevap vermeye büyük babamın büyük babası paşa mustafadan başlamayacağım veya onun babası paşa aliden direk net tek cevabım olacak buna ben de inanmıyorum ama olsun yine de deneyeceğim dedi:D ve bende kabul ettim.. işte buyurun:)
seciL
Merhaba bize kısaca kendinden bahsedermisin

Webmaster
Merhaba, ben Ozan Akçora. 1987 yılında İstanbul'da doğdum. Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Müh. 4. sınıf öğrencisiyim. Shiftdelete.Net'in teknik altyapısından sorumluyum.

seciL
Tuttuğun takım var mı?

Webmaster
Ailemin büyük çoğunluğu gibi ben de Galatasaraylıyım.

seciL
Hobilerin ve Fobilerin nelerdir?

Webmaster
Arkadaşlarımla vakit geçirmeyi çok seviyorum. Olabildiğince kendime ve dostlarıma zaman ayırmaya çalışıyorum.
Fobim yok sanırım.

seciL
En büyük takıntın nedir?

Webmaster
Yaptığım işlerin başarılı olması benim için çok önemlidir. Çoğunlukla birden fazla işi aynı anda yürütmesi gereken birisi olduğumdan
benim için toplu başarı önemlidir. Herhangi bir tarafta yapılmış başarısızlık bana göre diğerlerine de gölge düşürür.

seciL
En büyük hayalin nedir?

Webmaster
Bir çok hayalim var aslında, kısa dönemde gerçekleştirmek istediklerim ve uzun dönem için hayallerim.
Kısa dönem için hayalim tek başıma yaşayabileceğim bir evimin olması, daha uzun dönem de ise düzenli bir
hayat.

seciL
Cocukken büyüdügünde ne olmayi hayal ederdin?

Webmaster
Bilgisayarla ilk tanıştığımdan hatta tanışmadan önce ilk adını duyduğumdan beri ilginç bir bağım oldu. Sıra meslek seçimine geldiğinde de bilgisayar müh. olmak istedim.

seciL
Giyim tarzın nasıldır? Kullandığın parfümün markası nedir?

Webmaster
Rahat giyinmeyi severim, doğallık hoşuma gidiyor. Tarzıma çok dikkat ettiğim söylenemez :) Kullandığım iki parfüm var, birisi Jagler diğeriyse 212.

seciL
En istikrarlı olduğun konu nedir?

Webmaster
İş hayatım.

seciL
Sana sorulduğunda asla cevap vermeyeceğin soru hangisidir ?

Webmaster
Ne zaman evleneceksin ?

seciL
En beğendiğin ve beğenmediğin huyun nedir?

Webmaster
Uyumlu olmayı seviyorum. En beğenmediğim huyumu kardeşime sordum, çabuk sinirleniyomuşum :)

seciL
Nasıl bir kişiliğe sahipsin?

Webmaster
Uyumlu, genellikle sakin, bazı konularda oldukça sabırlı fakat; bazen de alabildiğine sabırsız. Sıcak kanlı, konuşmayı seven birisiyimdir.

seciL
Sinir katsayın nedir? Sabırlı mısın yoksa ateş gibi parlar mısın?

Webmaster
Ruh halime göre değişir, sabırlıyımdır ama bir noktadan sonra çok fena parladığımda görülmüştür.

seciL
Hangi tür müzikten hoşlanırsın? / Kimleri dinlersin?En sevdiğin şarkı hangisi? Neden?

Webmaster
Sabit bir tarzım yoktur, her tür müziği dinlemeyi denerim. Müziği canlı olarak dinlemeyi çok severim.
Ama bir tarz da sınırlarsak Özgün müzik dinlerim diyebilirim. Onur Akın, Ahmet plardan hoşlanırsın?

Webmaster
Sanat ... Sanırım yok :) Çok sık kitap okuyan birisi değilim o nedenle sevdiğim bir yazar adı veremiyorum :) Okuduğumda ise siyasi ve deneme ağırlıklı kitaplar okurum.

seciL
En beğendiğin film hangisi ve aktör/aktrist kimdir?

Webmaster
Ölü Ozanlar Derneğini çok sevmiştim. Robin Williams'ın filmlerini çok seviyorum.

seciL
Benzetildiğin biri var mı?

Webmaster
Babam :P Onun haricinde Chester Merve birisine benzetmişti ama hatırlayamadım artık röportaj yayınlandıktan sonra kendisi ekler :)

seciL
Normal bir günün nasıl geçiyor?

Webmaster
Oldukça yoğun geçiyor, çoğu zaman akşam durup geriye baktığımda gün içerisinde o kadar çok yer ve durum değiştirmiş oluyorum ki, çoğu zaman sabah yaptığım bir işi bir kaç gün önce yaptığımı düşünebiliyorum.

seciL
Yaşadığın yerden bize bahseder misin? Dışarı çıktığında nerelere gidersin, neler yaparsın?

Webmaster
Ailemle yaşıyorum, kendimi oldukça rahat ve huzurlu hissettiğim bir odam var. Dışarı çıktığımda genelde Taksim'e giderim. Mekan arkadaşlarıma göre değişir kimi zaman sinema, kimi zaman disko, kimi zamansa türkü bar.

seciL
Yalnızlık hakkında neler düşünüyorsun?

Webmaster
Yalnızlığı sevmem pek; ama kimi zaman gerçekten insanın yalnız kalmaya ihtiyacı oluyor. Yalnız kalmayı pek beceremiyorum :)

seciL
Keşke kelimesi ne ifade eder sana ?

Webmaster
Olumsuz düşünceyi ifade ediyor. Yaşanan her olayda bir olumlu yan vardır ve keşke demek bunu göremediğimizi ifade eder.

seciL
Kolay bağışlar mısın? Kin tutar mısın?

Webmaster
Kolay bağışlarım, kinci değilimdir. Hata yapan kişinin hatasını anlaması benim için yeterlidir.

seciL
Bugünlerde en çok duyduğun söz nedir?

Webmaster
Alo :) Arayanım çok oluyor da :)

seciL
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?

Webmaster
Albert Einstein'ın yerinde olmak isterdim.

seciL
Korkularını, özlediklerini ve sevdiklerini bizimle paylaşır mısın?

Webmaster
Sevdiklerimi kırmaktan çok korkarım. Çocukluğumu özlüyorum kimi zaman, çocukluğumdan çok çocuk olmayı aslında. Kimi zaman çocuk olmayı çok seviyorum.

seciL
Hayatta ne olmasa herşey daha güzel olurdu?

Webmaster
Sigara ! :)

seciL
Bir canlı ne için intihar eder, özellikle de insan?

Webmaster
Mantıklı bir sebebi olamaz, intihar bir kaçıştır ve kaçmak ... saçma.

seciL
Yapmaktan en çok hoşlandığın şey nedir?

Webmaster
Sevdiklerimle zaman geçirmek ve nadirende olsa tüm işleri bir köşeye bırakıp tamamen özgür olmak.

seciL
Şu an olmasını istediğin birşey var mı?

Webmaster
Onun yanında olmak istiyorum.

seciL
Yediğin halde '' Ben bununla doymam!'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler hangileri?

Webmaster
Yemek konusunda ayrım yapmam, ( bknz : göbeğim ) ama tam bir pişmaniye canavarıyımdır :)

seciL
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey nedir?

Webmaster
Ailem

seciL
Aşağıdaki sıfatlar senin için ne ifade ediyor? Kısaca tanımlar mısın?

Webmaster
Aşk: Masumiyet ... Çok özel bir duygu. Zor bulunuyor, kaybetmemek için sımsıkı sarılmak gerek.
Sevgi: Özel bir his, sevmek ve karşında sevebileceğin birilerinin olması kadar güzel bir şey olmasa gerek.
Hayat: Uzun bir yol, ama gelip geçici, en iyi şekilde geçirmeye bakmak gerek.
Dostluk: Çok ama çok önemli her şeyden öte bir duygu.
Para: Kesinlikle ilk amaç olmaması gereken bir şey. Arkaplanda kaldığında çok daha verimli bir olgu.
Ölüm: Nihai son.
İş: Keyif ve haz duyduğum bir konu. Çalışmayı seviyorum. Fakat; amaç değil güzel bir yaşam sürmek için araç olması gerekiyor.

seciL
Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazar mısın?

Webmaster
İlişkilerim de alabilirim diye düşünmüyorum, ne katabilirim diye düşünüyorum.

seciL
Niye biter tüm masallar en güzel yerinde?

Webmaster
Masalların sonu gelmez. Birisi bitiyorsa, hemen peşinden bir diğeri başlar. Güzelse bir önceki masal,
yenisinde de karakterler aynıdır.

seciL
Bir kelebeğin ömrü kadar yaşam biçilse, o günü nasıl değerlendirir ve nasıl yaşamak isterdin ?

Webmaster
Hiç bir şey olmamış gibi devam ederdim :)

seciL
Gün içinde en çok hangi duygu hakim olur sana?

Webmaster
Heyecan :)

seciL
Hayat bir yap-boz tahtası olsa hangi parçasında yer almak isterdin?

Webmaster
Bütüne anlam kazandıran en son parça olmak isterdim.

seciL
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?

Webmaster
Dengeyi kurmak ve korumak önemlidir. Bir taraf diğer tarafta sorun yaratıyorsa bu kişinin kendisinden kaynaklanır. İkisi de önemlidir.

seciL
Birini seviyorsun...Ve günün birinde ona süpriz bir şekilde açıklamaya karar veriyorsun...Bunu nasıl bir şekilde yaparsın.. ?

Webmaster
Şaşırtmayı çok severim, muhtemelen hiç beklemediği bir anda ve hiç beklemediği bir şekilde söylerdim.

seciL
Aşk herşeyi affeder mi?

Webmaster
Çoğu zaman.

seciL
Karşı cinste hoşlandığın tip nasıldır?

Webmaster
Tip arkaplandadır benim için.

seciL
Karşı cinste aradığın özellikler nelerdir?

Webmaster
Anlayışlı olması çok önemli, en çok ihtiyacım olan şey anlayış. Onun dışında karşılıklı saygı olsun yeter.

seciL
Aşık olduğun kişiyle neler yapmak hoşuna gidiyor? En çok neyi seviyorsun?

Webmaster
Susma hakkımı kullanıyorum :)

seciL
Boyundan büyük sevdi mi yüregin ?

Webmaster
Galiba :)

seciL
Hiç birisi için ağladın mı?

Webmaster
Evet

seciL
Forumu nasıl buldun

Webmaster
Keyifli bir ortam, fırsat buldukça dolaşıyorum.

seciL
Ne kadardır bu ailenin içindesin?

Webmaster
2 seneyi geçti sanırım.

seciL
Forumda en çok takıldığın bölüm hangisi ?

Webmaster
Genelde anasayfadan başlıkları görüp tıklıyorum, ilgimi çeken her bölüme giriyorum.

seciL
Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun? Neden?

Webmaster
Foruma çok fazla giremiyorum malesef. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle, genelde anasayfa üzerinden geliyorum.

seciL
Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?

Webmaster
Amacımız, forumumuzu her türlü bilginin rahatlıkla paylaşılabildiği, soru işaretlerinin cevap bulduğu huzurlu ve keyifli bir ortam haline getirmek. Bu noktada bana düşen görev ihtiyaç duyulan altyapıyı sağlamak.

seciL
Seni tanımak güzeldi beni kırmayıp röportajıma katıldığın için teşekkür ediyorum

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
Uzun bi röportaj olmuş ama satırı satırına okudum:)
emeğinize sağlık
Webmaster ı tanımak güzeldi

llavinya

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Evet röportaj güzeldi webmaster ı tanımakda. diğer üyelerinde röportajlarını merakla bekliyoruz.

webmaster

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Teşekkürler Seçil, sorularını yanıtlamak bir keyifti.

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Benden bahsetmemiş.

Sen görceennn

:twisted:

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
harika!!!

emeğinize sağlık arkadaşlar...

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Webmaster'ı tanımak güzeldi.

Bu arada birşey dikkatimi çekti. Webmaster, kendi hesabı üstünde oynamış, şike yapmış ve üyelik tarihini 1999 yapmış :devil: Bizden kaçmaz!! (FOX taki magazin programındaki adam gibi oldu :D)

Not: Yoksa benden önce biri fark etti mi :whistling:

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
röportajın resimsizlerini hiç sevmiyorummm :angry:

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Muhabbetinize sağlık. :happy:
Bu arada bir başlık düşülseydi: Buluşmalarda en uzun kalan kişi (!)
webmaster'ım biz doyamadık sana; biraz açlığımız giderildi bu vesileyle... :happy:

webmaster

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Siyah tişört göbeeni saklayabildi mi sanıyosun patron :D

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
ozanda0.jpg

Mühendis oldun da bana mı oldun?

Daldan dala :D

İn nan aşşaaaa :D

bah daş geliyo :)

ahan da gafası yarıldı

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Çok eskilere gittin Ozan Bieeyy :D

30'a ne kadar kaldı?

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yakışıklı adam niye saklıyosunuz bir resmini :D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,145
ozan 40 yaşında gibisin :D

hellish

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Güzel bir röportaj olmuş

Paylaşım için tşkler

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
yok ben şahidim pesimist :D saç sakal tıraşı olunca gerçek yaşını gösteriyor :Do daha aguu:D ne 40 yaşı bea :D o fotolarından koysana ozan

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Bu yazdığım sadece bu konuyu çabuk bulabilmem içindir, ama pek ilgimi çekmedi doğrusu... :p