Web tasarimi konusunda yardima ihtiyacim var

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaslar,

Web tasarimiyla ilgili bir bilgim yok ama bir web site yapmayi istiyorum daha dogrusu bir blogu web site haline getirmek istiyorum. Amacim google aramalarinda ilk sayfada cikarmak. Blog testis kanseri hakkinda. Türkce olarak bu konuda dogru düzgün kaynak neredeyse yok . Söz konusu blogu ablam kendisi ceviri yaparak hazirladi . Bu konuda bana yardimci olabilecek kimse var mi acaba ? Google aramalarinda ilk sayfada cikarsa daha cok ziyaretci olur belki daha cok insana yardimi dokunur.

Bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum.

Konuyu yanlis yere actiysam affola .

Reaksiyon puanı
189
Google'da aramalarda ilk sayfada çıkmak olayı işin farklı bir boyutu. Google kelime bazlı satışlar yapıyor. Her kelimenin de ona göre ücreti var. Eğer siz jenerik bir kelimenin aramalarında ilk sayfada gözükmek istiyorsanız biraz parayı gözden çıkarmanız gerekebilir...

Bunun yanında yaptığınız sitede SEO ayarlarının çok iyi yapılması gerekir ki arama motorunda doğru görüntülenme yapılabilsin. Joomla ya da Wordpress gibi CMS'leri kullanarak kendi sitenizi kolayca tasarlayıp SEO ayarlarınızı eklentiler yardımı ile yapabilirsiniz. Biz buradan ne kadar tarif etsek de bilginiz olmadığı için bir noktadan sonra tıkanacaksınız...

grasoft

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google'da İlk Sırada Çıkmak İçin Google Hesabından Bi Kayıt Dosyası İndir Onu host'taki Klasörüne Kopyala Google Senin Siteni Doğrulasın Sonra Sıkıntı olmaz....Ücret Ödemeye Kalkarsan Daha iyi tabi Ama O Sana Kalmış..Ben Hiç Ücret Ödemedim sitemap sayesinde bir numarada 2-3 sitem var ama ücretlisi daha iyi tabi.....

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
"Joomla" sistemine bir göz at derim..

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
bende kendi blogum aramalarda çıksın diye başvurdum geçen haftamıydı bilmiyorum ama hala tık yok ilginç.. :) birde blogspot kullanıyorum.. :D

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Zaten su an testis kanseri nedir yazinca ilk sayfada testis kanseri yazinca 3. sayfada cikiyor ama tabi .com uzantili olmasi insanlari daha cok siteye cekicektir. Ha böyle giren olmuyor mu oluyor kimisi sacma sapan bir aramadan (siteye nasil girdigine bakiliyor google dan ne arayip girdigine bakiliyor blogspotta ) giriyor begenmeyip cikiyor , kimisine bilgi cok geliyor . Az cok yardimci olmaya calistigimiz insanlar da oldu ama dedigim gibi .com uzantili olsa daha iyi olur diye düsünüyorum. Bir ara ugrasacagim artik :) Öneriler icin tesekkürler arkadaslar.

Furp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşım Foruma Yeni Katıldım Sana bu konuda her türlü desteğe hazırım.Eğer yardım İstersen benimle irtibata geç..