Web Tasarımcı Lazım

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Arkadaşlar e-ticaret işi yapmayı planlıyoruz arkadaşımla, bize uygun fiyata iyi bir iş çıkarabilecek bir kişi önerebilir misiniz?NOT:Ankara da faaliyet gösteren bir firma yada ikamet eden bir kişi tavsiye olursa daha iyi olur yoksa Ankara dışı da olabilir

BEFEGA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ne konuda bir e-ticaret sadece ürün tanıtım mı yoksa e-POS olayı da geçerli mi ?

meLodrama

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim birini önerecegim sana güzel web tasarımı yapar bi dostum diyeyim. Ben şu an çok doluyum ama bende kalır bi yanı yok arkadaşın iletişim adresleri : http://www.facebook.com/YILDIRIM.WEB.TASARIM bu face sayfası digerleri yasak diye vermedim. sayfasında cep telefon numarasınıda alıp iletişime geçebilirsin.

knightrider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, profesyonel, fonkisyonel ve güvenli bir e-ticaret sistemi istiyorsanız, benimle iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Piyasada yapan çok, teknik destek veren çok azdır. Birde, 256 bit veri şifreleme güvenliği ile sisteminizi hazır hale getiririz. google'da forworks diye araştırırsanız, bizi bulursunuz. İstanbul konumlu firmayızdır.

İyi çalışmalar.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Ne konuda bir e-ticaret sadece ürün tanıtım mı yoksa e-POS olayı da geçerli mi ?
Üyelik sistemi çalışan bir sistem olacak ilk etapta havale ile yatırılan paradan sonra üyeliği aktif etmeyi düşünüyoruz

knightrider

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mesaj gönderemiyorum burdan yazayım dedim, artık yasak mı değil mi bilmiyorum link paylaşmak ama, forworks.com dan giriş yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Mesaj gönderemiyorum burdan yazayım dedim, artık yasak mı değil mi bilmiyorum link paylaşmak ama, forworks.com dan giriş yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.
Arkadaşımla görüştükten sonra dönüş yapacağım Teşekkürler. :)