Web tasarım-yazılım-grafik-animasyon

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4
merhaba arkadaşlar.ben forumda yeniyim web tasarım yazılımla ilgili siz değerli abilerimden,kardeşlerimden bilgi almak istiyorum.ben lise3 e gidiyorum.hayalim lise bitince bilişim teknolojileri kurslarında eğitim almak istiyorum.herkesin hayali olduğu gibi benimde bu.kurs olarak bilgeadam a gitmeyi düşünüyorum.başka bildiğiniz kurs varmı.bu kurslar bana ne kadar yardımcı olur.kurslar bitince sertifikamı aldıktan sonra bir hosting vb.. şirketlerde iş bulabilirmiyim.yoksa kendimi daha çok geliştirmem gerekirmi?tam anlamda kendime profesyonel bir web tasarımcı-yazılımcıyım demek için kaç yıl kendimi geliştirmem lazım:).yada üniversite olarak böyle br bölüm varmı.mesela ben 4 yıl üniversite okuyup sevmediğim bir mesleği seçmektense 6-7 yıl web tasarım-yazılım yeteneğimi geliştirip sevdiğim bir iş de çalışmak daha ii olur diye düşünüyorum.siz değerli üyelerden görüşleriniz bekliyorum.şimdide teşekkürler

maske500

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hayallerin güzel ama her zaman istediğin gibi olmuyor.bende uluslararası ilişkiler okumak istemiştim ama şimdi muhasebe okuyorum :) tabi azmini kırmak istemem işallah hayallerin gerçek olur

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
hacım iki tane aynı başlık açmıssın yhaa mod lar bi el atın :D:D