Web Tasarım Tavsiyeleri

Coentrão

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar ,

Teknoloji haber ve incelemelerimi paylaştığım web siteme -Web Tasarım-yaptırmak istiyorum . Sitemi kurduğumdan bu yana Wordpress kullanıyordum . Ama artık daha profesyonel çalışmak istiyorum .

Blog ve portal karşımı bir tasarım istiyorum . Örnek olarak SDN-Chip-TeknolojiOku istediğim site tasarımları arasında . Böyle bir web tasarımın maliyeti nedir ? Hangi şirketi tavsiye edersiniz ?

Coentrão

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımcı olabilecek varmı ?

mrtAkdeniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Coentrão, tasarımdan çok yazılım bölümünde ne düşünüyorsunuz? Sonuç olarak tasarım yapılır ancak bu tasarımı hangi yazılıma giydirmek istiyorsunuz? WordPress ile devam edebilirsiniz, çoğu amatör blog yazarı için hep önerdiğim sistemdir. İhtiyaçlarınızı neyden ötürü karşılamıyor da daha profesyonel çalışmak istiyorsunuz? Yani yazılım & tasarım mı, yoksa sadece WordPress için tasarım mı istiyorsunuz, buna karar verirseniz buna göre firmalar önerebilir, gerekirse ben devreye girebilirim.

theramma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha profesyonelden kastınız nedir? Düşündüğünüz iş için wordpress biçilmiş kaftan. Profesyonel ve SEO uyumlu bir temaya geçiş yapın bence.