Web Tasarım | Kuracağım Site İçin Hangi Tema Kullanmam Gerekiyor ?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir site kurcağım host ve domain alacağım .

Sitemin Amacı ; Teknoloji Haberleri , Programlar , Forum Portal üzerine .

Site için hangi tema kullanılmasını önerirsiniz ?

Ben Chip.com'un Web Tasarımı Çok beğendim . Chip.com hangi web tasarım ile yapılmıştır ? (vbulletin -smf -joomla vs.)

t4h39.png

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Onlar kendileri yazmış sanırım siteyi.

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım senin yerinde olsam, bu işe direk forum yerine, kendi çapımda yazılarımın olduğu, teknoloji ile ilgili haberleri olan bir blog açardım...
Zaten bu blog tuttuğu zaman, bunun ilerisi ya normal bir sitedir, ya da shiftdelet, chip gibi olmasada(ileri de belki o da olur) forum sitesidir..

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Blog daha önce denedim . Profesyonel çalışmak için .comlu domain alıcağım . Site Tasarımıda Önemli .

Son_Mohikan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Blog daha önce denedim . Profesyonel çalışmak için .comlu domain alıcağım . Site Tasarımıda Önemli .

Dostum peki denediğin blog sayfasınad belli bir rating oranını yakalabildin mi???
Diğelim böyle bir site kurdun, ne işle meşgulsun..
böyle sitelerin 24 saat başında beklemek gerekir..
Sürekli güncelleme için..
Chip gibi siteler bu işten para kazanan insanların ve de büyük ihtimaller başka işle meşgul olmayan insanların kurduğu siteler...

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dostum peki denediğin blog sayfasınad belli bir rating oranını yakalabildin mi???
Diğelim böyle bir site kurdun, ne işle meşgulsun..
böyle sitelerin 24 saat başında beklemek gerekir..
Sürekli güncelleme için..
Chip gibi siteler bu işten para kazanan insanların ve de büyük ihtimaller başka işle meşgul olmayan insanların kurduğu siteler...

Denediğim blog sayfasında belli bir kitleye hitap ettim . Bu yüzden bundan sonra profesyonel devam etmek istiyorum .

Ben Öğrenciyim . 1-2 Arkadaşım daha var onlarda öğrenci . Ama günlük 4-5 saat online olabiliyorum yani ilk etapta ilgilenirim daha sonra büyütürüm yavaştan .

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ThemeForest - Magnovus

ThemeForest - Bulteno

ThemeForest - Flavor

Google'da aratıp temalara göz atabilirsin. Wordpress için olan temalar bunlar. Benim gözüme en güzel görünen Flavor teması. çok özellikli bir tema. ayrıca bu üçü de mobil uyumlu

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ThemeForest - Magnovus

ThemeForest - Bulteno

ThemeForest - Flavor

Google'da aratıp temalara göz atabilirsin. Wordpress için olan temalar bunlar. Benim gözüme en güzel görünen Flavor teması. çok özellikli bir tema. ayrıca bu üçü de mobil uyumlu

İlginiz İçin Teşekkür Ederim . Deneyeceğim .

hepyasemin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlaşılan hedefin büyük, bence azimli olursan ne oluşa olsun başarırsın

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Max 500 liraya Wordpress altyapisina sahip istediğin şekilde bir site tasarlatabilirsin. Araştır derim. Theme Forestte de ilgili yapımcılar var. Istediğin ufak değişikliklerde ya da yaşadığın sorunlarda yardımcı olurlar.

webtasarimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
web tasarım paketleri sunan bir firmadan teklif alabilirsiniz veya uzman kiralama sitelerinden freelance bir çözüm ortağı bularak daha ucuza mal edebilirsiniz.