Arkadaşlar eğer konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim fakat bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.
html ile bi sayfa tasarladım (aslında Hazır Bi templateyi düzenledim.) ben bu sayfayı firma içinde kendi aramızda kullanıcam. yani apache server kullanarak localhosttan kullanıyorum. template içinde site içi search box kutusu zaten mecvut kodları :
<!-- Search -->
<div class="column-sidebar m-bottom-25">
<div class="search">
<form action="#" method="post">
<input type="text" value="Arama" onblur="if(this.value=='') this.value='Arama';" onfocus="if(this.value=='Arama') this.value='';" />
</form>
</div>
</div>
<!-- /Search -->
fakat ben bunu bir türlü beceremedim. makinamın adresi normalde 10.0.0.33/ vs..
acaba bunu localhostta çalıştırmam mümkünmü. okadar araştırdım fakat beceremedim. yardımcı olabilen olursa gerçekten sevinirim.
şimdiden teşekkürler..
html ile bi sayfa tasarladım (aslında Hazır Bi templateyi düzenledim.) ben bu sayfayı firma içinde kendi aramızda kullanıcam. yani apache server kullanarak localhosttan kullanıyorum. template içinde site içi search box kutusu zaten mecvut kodları :
<!-- Search -->
<div class="column-sidebar m-bottom-25">
<div class="search">
<form action="#" method="post">
<input type="text" value="Arama" onblur="if(this.value=='') this.value='Arama';" onfocus="if(this.value=='Arama') this.value='';" />
</form>
</div>
</div>
<!-- /Search -->
fakat ben bunu bir türlü beceremedim. makinamın adresi normalde 10.0.0.33/ vs..
acaba bunu localhostta çalıştırmam mümkünmü. okadar araştırdım fakat beceremedim. yardımcı olabilen olursa gerçekten sevinirim.
şimdiden teşekkürler..