Web Sitesine Eklemek İçin Logo Yapımı Hakkında Yardım.

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhbalar wep sitemiz için bizim logoya ihtiyacımız var
bu konuda photoshopu iyi olan forum sakinlerinden ricam olucaktı herhangi bir logodan alıntı yaparakda sadece isim kondurabilir
cihan Bilgisayar CB Bilişim Yada Kendi kafasına göre bir kaç farklı model yapıp buraya eklerse bende cıktısını alıp yarın matbaya götürcem kartvizit için
vede sitemizede ekleyeceğim bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

örnek şuan kullanılan şudur
değişmesini ve daha modern olup daha gösterişli olmasını istiyoruz
cmdgd.jpg

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhbalar wep sitemiz için bizim logoya ihtiyacımız var
bu konuda photoshopu iyi olan forum sakinlerinden ricam olucaktı herhangi bir logodan alıntı yaparakda sadece isim kondurabilir
cihan Bilgisayar CB Bilişim Yada Kendi kafasına göre bir kaç farklı model yapıp buraya eklerse bende cıktısını alıp yarın matbaya götürcem kartvizit için
vede sitemizede ekleyeceğim bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim

örnek şuan kullanılan şudur
değişmesini ve daha modern olup daha gösterişli olmasını istiyoruz
cmdgd.jpg
aceleden böyle bir tasarım var belki hoşuna gider
23j5n4g.jpg

Red Bull

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sağ ol kardeşim benim Allah senden rağzı olsun çok sağ ol teşekkür ederim

farklı modeller üreten arkadaşlarımız olursa çekinmeden ekleyebilir samilcan kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

samilcan kardeşim canın sıkıldıkca buraya eklemeler ilaveler yapabilirsin :)
iyi geceler dilerim büyük ihtimal 1 ve 2. arasında kalıcam samilcan kardeşimin yaptıklarında
1.ciyi siteye 2.ciye kartvizitlere yaptrcam gbi :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
sağ ol kardeşim benim Allah senden rağzı olsun çok sağ ol teşekkür ederim

farklı modeller üreten arkadaşlarımız olursa çekinmeden ekleyebilir samilcan kardeşime emeklerinden dolayı teşekkür ederim.

samilcan kardeşim canın sıkıldıkca buraya eklemeler ilaveler yapabilirsin :)
iyi geceler dilerim büyük ihtimal 1 ve 2. arasında kalıcam samilcan kardeşimin yaptıklarında
1.ciyi siteye 2.ciye kartvizitlere yaptrcam gbi :)

Ben teşekkür ederim.. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samilcan helal olsun, grafik konusunda bayağı iyisin :) hele 2. resim kendin yaptıysan gerçekten süper :) başarılar

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
samilcan helal olsun, grafik konusunda bayağı iyisin :) hele 2. resim kendin yaptıysan gerçekten süper :) başarılar

Aslında elimde hazır şablonlar vardı onlardan faydalandım zamanım olsa sıkıntı değil attığım örneklerin daha iyilerini yapabilirim ama ne yazıkki çok sıkışığım bu aralar gerçi sen bu yazdıklarımı muhtemelen görmeyeceksin ama olsun :D

immortim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samilcan kardeş eline sağlık. bişey sorucam 4. logoyu hangi programla yaptın sorabilirmiyim. birde bana yapım konusunda yardımcı olursan sevinirim