web sitesinde neler olmalı

ercanturan42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba
kurcağım web sitesinde a market ve b market yani 2 firmanın sattığı ürünleri sitemde paylaşcam ve kıyaslama yapcam (örneğin iki firmada ülker gofret satıyor biri 1.25 biri 1.30 tlden).
1. sorum a ve b firmasının ürün satış listesini sitemde paylaşmak istiyorum . nasıl bi anlaşma yapmam lazım hazır bir metin varmı?
2. a ve b firmasıyla anlaşma yapsam bile ülker firmasıylada anlaşma yapmam gerekiyormu gofret resmini sitemde yayınlamak için?
3. a ve b firmasıyla vede ülker firmasıyla anlaşma yapmadan ülker firmasının ,internetten herkeze yayınlamış olduğu besin değerlerini (100 ml sütte protein 3gr yağ 2 gr gibi) sitemde paylaşabilirmiyim?

teşekkürler.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Anlaşma yapman şart mı :D Niye anlaşma yapıyorsun ki :) Kamuya açık bilgilendirme sonuçta...Hem anlaşmalı olursan objektif olamazsın ve kimse de anlaşmaz herhalde, senden para isterler .

ercanturan42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
anlaşmadan kastım gizlilk politikası/kişisel vei korunma kanunu gibi.
açıkçası pek bilgim yok bu konuda oyüzden yasak bişey yapmak istemiyorum sonuçta bilgilerini paylaşcam.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Alışveriş listeleri kamuya açıktır zannımca hiç bir anlaşmaya gherek yoktur. İstediğin gibi alıp kıyaslama şeklinde sitende yer verebilirsin. Ama kesin bilgiyi ticaret bakanlığına bi sor mutlaka danışma hattı vardır.

ercanturan42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Alışveriş listeleri kamuya açıktır zannımca hiç bir anlaşmaya gherek yoktur. İstediğin gibi alıp kıyaslama şeklinde sitende yer verebilirsin. Ama kesin bilgiyi ticaret bakanlığına bi sor mutlaka danışma hattı vardır.
Anladım cok teşekkürler