Web Sitesi Tasarımı Nasıl Yapılır? – Speed Art

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu dersimizde sizi süper bir eğitim videosu bekliyor. Bu dersimiz bir web sitesi tasarımı photoshop ile nasıl yapılır? başlıklı bir ders oldu. Bu dersimizde size bir html web sitesi nasıl yapılır, nasıl düzenlenir, neler eklenmesi gerekir gibi konularda bilgilendirmeler sundum. Ama şu an sizin izleyeceğiniz video bu hazırladığım videonun hızlandırılmış versiyonudur. Boyutu biraz büyük olduğu için şu anda ders videosunu yüklemedim. Ama istek olursa hemen yüklemeye başlayabilirim. Eğer eğitim videosunu izlemek istiyorsanız lütfen alt kısımdaki yorumlar bölümünden belirtin. veya alt kısımdaki kaynak bölümünde yer alan adresten yorum atın.. Alt kısımda ders videosunun hızlandırılmış versiyonuna ve yapımı bitmiş resmine ulaşabilirsiniz.

Kaynak; Web Sitesi Tasarımı Nasıl Yapılır? – Speed Art

[video=youtube;OXfY1Db2Lww]http://www.youtube.com/watch?v=OXfY1Db2Lww&feature=colike[/video]

[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 930"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin orjinal halini görmek için tıklayınız. Orjinal boyut: 961x1024[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dirimedya-961x1024.jpg

Reaksiyon puanı
189
Fena değil ama önemli olan bu tasarımı daha sonra oturup HTML ve CSS ile çıkarmak :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
HTML hiyerarşisini nasıl kullanacağını ve CSS'i bilen herkes aslında yapabilir :) Sıkıntılı bir şey değil ama HTML hiyerarşisini yanlış kurgularsan ortalık çok fena karışıyor :)

HTML CSS öğreniyorum öğrendim sayılır aslında ama hiç PSD yi CSS ye dökmedim denemedim yani. Denesem mi acaba ne kadar becerebileceğim. :)

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Denemeden kendini geliştiremezsin :)
Düşündüm düşündüm basit yoldan nasıl PSD den CSS geçiririm diye bir şeyler yapmaya başladım. Bakalım nasıl son bulacak :D kafamda bir tasarım yok öyle doğaçlama gidiyorum :D

KD9my.jpg

kadirdemir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
css'in yanına birde jquery lazım. ben şu an jquery üzerine yoğunlaştım. çok dehşet işler yapabilirsiniz. web tasarım işine gireceklere tavsiyem.

Düşündüm düşündüm basit yoldan nasıl PSD den CSS geçiririm diye bir şeyler yapmaya başladım. Bakalım nasıl son bulacak :D kafamda bir tasarım yok öyle doğaçlama gidiyorum :D

KD9my.jpg

bunu css ile de yapabilirsin.

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
css'in yanına birde jquery lazım. ben şu an jquery üzerine yoğunlaştım. çok dehşet işler yapabilirsiniz. web tasarım işine gireceklere tavsiyem.

bunu css ile de yapabilirsin.

İşte CSS ile yapabildiğim için Photoshopta tasarlıyorum ya. :)

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
İşte CSS ile yapabildiğim için Photoshopta tasarlıyorum ya. :)
aslında css e döküp ordan da wp entegre yapıcaksın sonrada satışa sunucaksın. Themeforest'ta adamlar 35 dolardan 638 defa satmışlar sadece 1 temayı :D

Mr.Dante

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu dersimizde sizi süper bir eğitim videosu bekliyor. Bu dersimiz bir web sitesi tasarımı photoshop ile nasıl yapılır? başlıklı bir ders oldu. Bu dersimizde size bir html web sitesi nasıl yapılır, nasıl düzenlenir, neler eklenmesi gerekir gibi konularda bilgilendirmeler sundum. Ama şu an sizin izleyeceğiniz video bu hazırladığım videonun hızlandırılmış versiyonudur. Boyutu biraz büyük olduğu için şu anda ders videosunu yüklemedim. Ama istek olursa hemen yüklemeye başlayabilirim. Eğer eğitim videosunu izlemek istiyorsanız lütfen alt kısımdaki yorumlar bölümünden belirtin. veya alt kısımdaki kaynak bölümünde yer alan adresten yorum atın.. Alt kısımda ders videosunun hızlandırılmış versiyonuna ve yapımı bitmiş resmine ulaşabilirsiniz.

Kaynak; Web Sitesi Tasarımı Nasıl Yapılır? – Speed Art

[video=youtube;OXfY1Db2Lww]http://www.youtube.com/watch?v=OXfY1Db2Lww&feature=colike[/video]

[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 930"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"]
wol_error.gif
[/TD]
[TD="class: td2"]Bu resim yeniden boyutlandırılmıştır. Resmin orjinal halini görmek için tıklayınız. Orjinal boyut: 961x1024[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
dirimedya-961x1024.jpg

rica edersem eğitim videosunu verebilirmisin