Web sitesi nasıl yapılır?

emrecanozdemir1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Para harcamadan internet sitesi nasıl kurarım?

A'dan Z'ye nasıl kurulur anlatabilir misiniz? Hiçbir şey bilmiyorum. :w00t:

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
googleye bedava host ve demain yazacaksın ve sonra dertlerini çekeceksin ve en sonunda anlicaksinki bedavaya adam akıllı bir şey yok kıyacaksın biraz paraya host ve domain alacaksın.

Haa web sitesinide sormuşsun onuda googleye yazsan çıkar ama sen html css php derslerini yazarsın gerisi kendisi gelir zaten.

emrekuscu21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
virtual worms'un dediği gibi googlede arat binlerce bedava host ve domainler bulabilirsin. Tabi sen yeni olduğun için domain ve host da nedir diyeceksin. Kısaca halk arasında domain sitenin ismidir. google gibi ya da ismin.de.tr vs. Host ise senin siteni attığın ve kullanıcılara açtığın yerdir. google'nin kendi bedava sites diye bedava web sayfası sunduğu bi servisi vardı eğer hizmet dışı kalmamışsa ona bi bak istersen. Ayrıca wordpress var ama bu senin yeni başladığın için kafanı karıştırabilir ilk etapta

Daha sonra googlenin birde blogu var ücretsiz. blogspot.com varya işte o. Şindilik böyle başla. ama benim sana tavsiyem otur bi htm, html nedir bunları öğren sonra gerisi Allah kerim yavaş yavaş gelir...

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Bu işin milyon tane yolu milyon tane değişik varyasyonu var :D Ancak ufaktan bir host ve domain aldığında wordpress ile başlaman en güzeli olur.

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Hayal edersin photoshopta çizersin html e çevirirsin css ve jscript ile moderleştirirsin :D

zeren

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Para harcamadan internet sitesi nasıl kurarım?

A'dan Z'ye nasıl kurulur anlatabilir misiniz? Hiçbir şey bilmiyorum. :w00t:

en iyisi wamp serveri kur.no ipten adres al.pc den yayın yaparsın.normal site kumak istersen bedava sitem var

benim örnek sitem adres istesen bak genelde akşam saatlerlnde açık olur.

wamp server yayını http://azizzeren.zapto.org/benim sitem/01-zappto.org-radyo/radyo.html

buda bedava sitem http://azizzeren.tr.gg/ lutfedip bakıp bana yazarsan çok m.olurum. saygılarımla

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
php dersleriyle başlamıştım ben ama bayağı emek harcamak gerekiyor bu işe.
Uzun bir yol , çabuk hevesi kırılanlardansan eğer yolun yarısında bırakırsan yazık olur emeğine.
Severek yapmak gerek , öğrenecek çok şey var bu işte.
Hosting ve domain içinde bi 50 lira kadar para ayırman gerekli , bedava host ve domainler sadece insanı deli eder başka bir işe yaramaz..
Başarılar..

emrecanozdemir1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:mrgreen:zeren kardeş senin site biraz kötü ;D artistik bişe istiyom.ama bu işin html kodu filan büssürü şeey var.ben blog kurmayı biliyom.wordpress ten site kurma nasıl onu bilmiyom?

zeren

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
siteye başladınmı kendisi devamı gelir.o htlm kodlarını kendin yazmıyorsun.o kodları ayarlayınca kendisi oluşuyor.kodları kendin yazsan imkansız o kadar kod yazılmaz. veb sitem örnek diğer kısimları kendine göre ayarlarsın.wordpres site daha zor karışık.en kolayı wamp sewer üzerinden istediğin gibi yayın yapman. http://azizzeren.zapto.org/benim sitem/01-zappto.org-radyo/radyo.php

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
99.9 dolara bunu size anlatabilirim anlatım bittiğinde artık bedavaya bir site sahibi nasıl olunur öğrenmiş olursunuz :)