Web siteme reklam alamıyorum

rafettas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yeni bir teknoloji tarzında site açtım adsense reklam kodlarını yerleştirdim fakat

"Siteniz Google AdSense program politikaları veya Web Yöneticisi Kalite yönergeleri ile uyumlu olmadığı için, şu anda AdSense başvurunuzu onaylayamıyoruz. Hedefimiz, reklamverenlerimize zengin ve anlamlı içerik sağlayıp, organik trafik alan ve kullanıcılarımıza da iyi hedeflenmiş reklamlar göstermemize olanak veren siteler sunmaktır. Şu anda sitenizin bu ölçütleri karşılamadığını düşünüyoruz."

böyle bir mail aldım. bu adamlara nasıl yaranmak lazım bilgi verirseniz sevinirim

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Google eskisi gibi her önüne gelene reklam yayınlatmıyor.

• Şimdi en çok dikkat ettiği konular siten en az 3 aylık olacak burada reklamverenleri koruyor hani sadece reklam kazancı için site açanların da önüne geçiyor.

• Site içeriği çok önemli resim ağırlıklı ise yine onaylamıyor. Yorum, makale ve yazısı bol cümlelerin bulunduğu konuların olması lazım.

• Bunların yanında çok da dikkat etmediği Gizlilik Politikasını sitende bulundur. Her hangi bir sitenin gizlilik politikasını kopyala yapıştır da yapabilirsin çoğu böyle yapıyor.

• Başka etkenler de olabilir daha önce ban yemiş mail adresi, kart sahibi gibi sorunlar da oluşabilir.

Yani Google siten için emek sarf ettiysen ve gerçekten bilgilendirici bol cümleli konuların var mı buna bakıyor. Bunları oturturduysan bu defa diğer yazdıklarıma dikkat edersin.

Kolay gelsin.

rafettas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
çok saolun faydalı oldu

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Forum site sahipleri adsense açabiliyor mu hala?

CoderLo99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
@Neutrel haklı.Ama ille Adsense diye birşeyde yok. Mesela ben Adnimo kullanıyorum.Memnunum eğer hitin varsa.Günlük 100 falan adnimo iyidir.