Merhaba değerli arkadaşlar "appsgeyser" aracılığı ile sitemi android uygulama olarak hazırladım fakat benim isteğim o ki, bu uygulamaya sahip insanlar ben internet sitesinden güncelleme yapıp yeni haberler ekledikçe bildirim alsınlar ve siteye bakma ihtiyacı hissetsinler..
Bu site üzerinden yaptığım uygulama'da yahut başka birşekilde entegre edeip hazırlayabileceğimiz bir android uygulamada bahsettiğim gibi her yeni haberde bildirim gelmesini nasıl sağlayabilirim...
Kısacası sanki Mackolik uygulamasındaki gol haber yahut maç başlıyor iletisi gibi.. yada ne bilim foursquare deki arkadaşınız şurda burda bildirimi gibi yeni haber eklenince anında bildirim...
Fikir sunabilecek arkadaşlar varsa bilgisini esirgemezse sevinirim
Hayırlı Günler Dilerim..
Bu site üzerinden yaptığım uygulama'da yahut başka birşekilde entegre edeip hazırlayabileceğimiz bir android uygulamada bahsettiğim gibi her yeni haberde bildirim gelmesini nasıl sağlayabilirim...
Kısacası sanki Mackolik uygulamasındaki gol haber yahut maç başlıyor iletisi gibi.. yada ne bilim foursquare deki arkadaşınız şurda burda bildirimi gibi yeni haber eklenince anında bildirim...
Fikir sunabilecek arkadaşlar varsa bilgisini esirgemezse sevinirim
Hayırlı Günler Dilerim..