Web sitemdeki yeni haberleri bildirim ile sağlamak?

hasret55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba değerli arkadaşlar "appsgeyser" aracılığı ile sitemi android uygulama olarak hazırladım fakat benim isteğim o ki, bu uygulamaya sahip insanlar ben internet sitesinden güncelleme yapıp yeni haberler ekledikçe bildirim alsınlar ve siteye bakma ihtiyacı hissetsinler..

Bu site üzerinden yaptığım uygulama'da yahut başka birşekilde entegre edeip hazırlayabileceğimiz bir android uygulamada bahsettiğim gibi her yeni haberde bildirim gelmesini nasıl sağlayabilirim...

Kısacası sanki Mackolik uygulamasındaki gol haber yahut maç başlıyor iletisi gibi.. yada ne bilim foursquare deki arkadaşınız şurda burda bildirimi gibi yeni haber eklenince anında bildirim...

Fikir sunabilecek arkadaşlar varsa bilgisini esirgemezse sevinirim

Hayırlı Günler Dilerim..

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Girdiğim her sitenin uygulamasını telefonuma yükleseydim... Takipçileriniz de böyle düşüneceklerdir. Başta belki meraktan indirip kuracaklar hatta bir süre kullanacaklar ama çok geçmeden kaldıracaklardır. Günde en az 10 defa girdiğim SDN'nin uygulamasını bile kurdum bir süre kullandım ve kaldırdım. Çünkü kullanışlı değiller. Tarayıcıdan girip açmak varken uygulama kullanmak pek mantıklı gelmiyor. Belki bildirimleri almak için kurarlar desem, mesela günde ortalama kaç defa yazıyorsunuz? Sırf bildirimler için uygulama kurmaya değer mi? Gerçi bildirimin fazlası da can sıkıyorya neyse...

Bunun dışında bildirimler konusunda eski usül mail atmayı deneyebilirsiniz. Malum akıllı telefonlarda mailler de bildirim olarak geliyor zaten.

hasret55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
milyonlar indirsin gibi çabam yok zaten. yaklaşık 10 bin kişiyiz, bu kişiler indirsin ve ayda 3-4 kez yapacağımız faaliyetler için sitemizde yayın yaptığımızda bildirim olarak cebe gelsin istiyorum sadece bukadar...

temppp

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu yapılabilir ama anladığım kadarıyla bu android programlama işiyle ilgilenen birisi değilsiniz. Ücretsiz aldığınız uygulamadan bunları beklemek biraz sıkıntı olur sizin için :) Bunun için Google'ın ve farklı şirketlerin sunduğu kodlar var. Appsgeyser ile bildirim olayı belki ilerleyen zamanlarda gelir ama şimdilik ben burdan böyle birşey beklemiyorum.

Asıl sorunuzun cevabına gelirsek;
Şuanki uygulamanızın kaynak kodlarına erişim olmadığı için bildirim olayı imkansız. Sıfırdan bir uygulama yaptırabilirsiniz.

dromerkaptan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yapılabilir ama anladığım kadarıyla bu android programlama işiyle ilgilenen birisi değilsiniz. Ücretsiz aldığınız uygulamadan bunları beklemek biraz sıkıntı olur sizin için :) Bunun için Google'ın ve farklı şirketlerin sunduğu kodlar var. Appsgeyser ile bildirim olayı belki ilerleyen zamanlarda gelir ama şimdilik ben burdan böyle birşey beklemiyorum.

Asıl sorunuzun cevabına gelirsek;
Şuanki uygulamanızın kaynak kodlarına erişim olmadığı için bildirim olayı imkansız. Sıfırdan bir uygulama yaptırabilirsiniz.

Sifirdan programlandi diyelim push bildirimleri icin gerekli kodlar nelerdir yardimci olurmusunuz