Web Programcısı İçin Klavye :)

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
bi klavye vardı böle bi ped üstünde tuşları kendin diziyorsun böle vakumlu bişi bir araştır derim :)
çalışırken karşılaştığınız zorlukları yazarsanız ona göre klavye önersek daha yardımcı oluruz size :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
bi klavye vardı böle bi ped üstünde tuşları kendin diziyorsun böle vakumlu bişi bir araştır derim :)
çalışırken karşılaştığınız zorlukları yazarsanız ona göre klavye önersek daha yardımcı oluruz size :)

O klavyeyi kullandım normal klavye kadar kullanışlı değildir. O genelde ne bilim acil iş olur. Bankaya hackerlar saldırır. Dünyanın kaderi senin elindedir. Çantandandan çıkarıp çözersin tarzı bir klavye :D Sana azcık paran varsa apple'ın klavyesini al. Çok rahat kullanması ve harika bir klavye. İşyerinde kullanıyorum...

next-gen-imac-kb-070727-6.jpg
:rolleyes:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Wave ergonominin ulaştığı en klas nokta diyebilirim. G15 oyuncu bu ise multimedia ve pratik klavye. Yani sana bu uyar :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bende programcıyım ve yakın zamanda klavye aldım. genelde alışverişlerimi vatandan yaparım wave alıcaktım ama kablolusundan fakat yoktu. kablosuzun pil derdi ile uğraşmak istemediğim için daha alt model bir ergonomik klavye aldım

http://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-b2l-00063-comfort-curve-keyboard-2000/productdetails.aspx?I_ID=21641

kalite zaten microsoft kalitesi + olarak çok sessiz bir klavye beklediğimden fazlasını buldum diyebilirim.

aslında bütçe olarak 200 lira ayırmıştım klavye + fare için ama yüksek fiyatlı kablolu klavyelerde türkçe olan yoktu.