29 Nisan 2014 #1 C Clouds Öğrenci Katılım 8 Şubat 2014 Mesajlar 7 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar yukarıdaki kameranın aynısı bende var. yukarıda yazan sitede bir şey bulamadım. Bu Kameranın Driver'ı varmı ? yada ne yapabilirm ?
Arkadaşlar yukarıdaki kameranın aynısı bende var. yukarıda yazan sitede bir şey bulamadım. Bu Kameranın Driver'ı varmı ? yada ne yapabilirm ?
5 Ağustos 2014 #2 Duhan.Soysal Profesör Katılım 30 Temmuz 2014 Mesajlar 4,236 Reaksiyon puanı 184 Puanları 243 Clouds dedi ki: Arkadaşlar yukarıdaki kameranın aynısı bende var. yukarıda yazan sitede bir şey bulamadım. Bu Kameranın Driver'ı varmı ? yada ne yapabilirm ? Genişletmek için tıkla ... DriverPack Solution 2013 veya 14 ile denermisin. Büyük ihtimal yüklenmesi lazım iyi gunler.
Clouds dedi ki: Arkadaşlar yukarıdaki kameranın aynısı bende var. yukarıda yazan sitede bir şey bulamadım. Bu Kameranın Driver'ı varmı ? yada ne yapabilirm ? Genişletmek için tıkla ... DriverPack Solution 2013 veya 14 ile denermisin. Büyük ihtimal yüklenmesi lazım iyi gunler.