WD my passport yere düştü,çalışmıyor

GazeRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar, wd my passport ultra hdd m yere düştü yaklaşık 40 cm mesafeden.Ve laptop görmüyor. çıkarılabilir F olarak görünüyor.Tıkladığımda 'Bir G/Ç hatası nedeniyle istek yürütülemedi diyor.Ürünün garantisi bitmedi.Üstelik hdd de şifre özelliği vardı.Diskim şifreli
Diskin içinde birçok fotoğraf video var aile resimleri.O yüzden kesinlikle içeriğin görünmesini istemiyorum.Bu yüzden veri kurtarma firmalarına da güvenemiyorum.
Ne yapmalıyım içindekileri nasıl alabilirim?

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Merhaba arkadaslar, wd my passport ultra hdd m yere düştü yaklaşık 40 cm mesafeden.Ve laptop görmüyor. çıkarılabilir F olarak görünüyor.Tıkladığımda 'Bir G/Ç hatası nedeniyle istek yürütülemedi diyor.Ürünün garantisi bitmedi.Üstelik hdd de şifre özelliği vardı.Diskim şifreli
Diskin içinde birçok fotoğraf video var aile resimleri.O yüzden kesinlikle içeriğin görünmesini istemiyorum.Bu yüzden veri kurtarma firmalarına da güvenemiyorum.
Ne yapmalıyım içindekileri nasıl alabilirim?
veri kurtarma firmaları senin o çok özel olan aileyle çay içerken çekildiğin fotoğrafları alıp ne yapabilir ki? güldürmeyin adamı lütfen ya gönder garantiye gitsin.

GazeRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İçeriğin detayı lazım değil.Sonuçta özel veriler var içerisinde o yüzden soruyorum.Linux la kurtarılabilir mi ?

GazeRock

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hdd açıldı fakat donuyor,içeriği taşıyamıyorum fakat görüyorum.Bu şekilde nasıl kurtarabilirim

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,240