hilmifatih
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar wave 8500 alacaktım ama şimdi wave 2 cıkmış acaba kullanan varmı arasındaki farkları söyleyebilecek
maalesf vatandaki özellikler yanlış wave 2 de samoled değil super lcd ekran var ayrıca bu android fanlarına kıl olmaya başladım nerdeyse sakıza bile android yüklemeye çalışacaklar her şeyin bir oluru var illa her telefona buna android yüklenseymiş tarzı mesaj atmanıza gerek yokYanlışınız var ya da bu site yanlış söylüyoBakınız
8530 da da süper amoled kullanılmış. birde 850 da HD video sertifikası vardı bunda da var mı acaba ?
seninde dediğin gibi androidin yazılım desteği bol fakat sıradan bir kullanıcıda her daim kullandığı programlar taş catlasın 20 tane yi ya bulur ya bulmaz işte asıl sorunda burda andorid marketteki yüzlerce uygulamda bu 20 tane programın muadilleri aynı iş yapan farklı isimlerdeki uygulamalardır o yüzden işini bilen bir kullanıcı için uygulamaların çokluğundan ziyade işe yarar olup olmaması daha önemlidir .ama görünen o ki bada wave serisinde oldukca sorunsuz çalışan bir sistem farklı bir sistem koymak için samsung da dahil hiç gerek duymamış andoridde wm gibi standart bir donanımda çalışmak üzere yazılmadığı için hız ve stabilite konusunda ios ve bada ile boy ölçüşemez boy ölcüşüp gecebileceği konularsa yazılım ve kişileştirilebilirlikleridir
türkçe karakter için klavyede ç yazacakcan c harfini basılı tut bakalım harf seçeneği geliyo mu![]()
dostum ben aldım pişman oldum git androit işletim sistemli bir telefon al badanın yazılım destegi yok
bunu bu aralar çok sık duyuyorum. samsung neden böyle bir saçmalık yaptı anlamakta güçlük çekiyorum. ne gerek vardı ki bada'ya vada'ya. hayır çıkarttın bari destek sağla. yok ürünü sattı ya gerisi ilgilendirmiyor.