Watch Dogs 2 GG. :/

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Watch Dogs 2 indirdim. Not enough RAM diyordu. Min. 6GB isterken önerilenlerde 8GB istiyor ama 8GB RAM'de arka plan uygulamalarının hepsi kapalı olmasına rağmen Not enough RAM dedi. Daha sonraları çökmeye başladı. DBGHelp.dll hatası verdi. @EFI Shell -eac_launcher bu kodu hedefe yaz dedi yazdım çökmeye başladı yine. Crash verdi. Ekran kartı yüzünden midir dedim. Ben Min. GTX660 isteyen bütün oyunları GTX550Ti ile oynadım ve kimini bitirdim. Watch Dogs 2 yani WD2 yerine Watch Dogs 1'i indirmeye başladım.
1600684698499.png

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
  • PC'nizde Ubisoft Game Launcher klasörüne gidin.
  • Games\Watch Dogs 2\bin klasörüne gidin.
  • Burada WatchDosg2.exe dosyasını bulun.
  • Sağ tıklayın ve masaüstüne kısayol gönderin.
  • Şimdi masaüstünüzdeki kısayola sağ tıklayın ve özellikleri seçin.
  • "Hedef" kısmına bir boşluk ve sonra da -eac_Launcher ekleyin.
  • Şimdi oyuna bu kısayol ile başlayın ve çalıştırmaya hazır olmalısınız. Sadece Multiplayer
  • çalışmayacak.
  • Alıntıdır.

404 Error

Dekan
Reaksiyon puanı
12,459
Ubisoft oyunlarını hep optizimasyon sorunlu yapıyor.Ben hiç bir zaman ubisoftun oyunlarına para vermem ama ubisoft bedavaya verince ancak alırım.

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
  • PC'nizde Ubisoft Game Launcher klasörüne gidin.
  • Games\Watch Dogs 2\bin klasörüne gidin.
  • Burada WatchDosg2.exe dosyasını bulun.
  • Sağ tıklayın ve masaüstüne kısayol gönderin.
  • Şimdi masaüstünüzdeki kısayola sağ tıklayın ve özellikleri seçin.
  • "Hedef" kısmına bir boşluk ve sonra da -eac_Launcher ekleyin.
  • Şimdi oyuna bu kısayol ile başlayın ve çalıştırmaya hazır olmalısınız. Sadece Multiplayer
  • çalışmayacak.
  • Alıntıdır.
Bende onu yapmıştım. Olmadı. Sildim Watch Dogs 1 indiriyorum.

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
Watch Dogs 2 indirdim. Not enough RAM diyordu. Min. 6GB isterken önerilenlerde 8GB istiyor ama 8GB RAM'de arka plan uygulamalarının hepsi kapalı olmasına rağmen Not enough RAM dedi. Daha sonraları çökmeye başladı. DBGHelp.dll hatası verdi. @EFI Shell -eac_launcher bu kodu hedefe yaz dedi yazdım çökmeye başladı yine. Crash verdi. Ekran kartı yüzünden midir dedim. Ben Min. GTX660 isteyen bütün oyunları GTX550Ti ile oynadım ve kimini bitirdim. Watch Dogs 2 yani WD2 yerine Watch Dogs 1'i indirmeye başladım.
Ekli dosyayı görüntüle 117165
kanka çözüm bulamazsan internetin iyiyse geforcenowda oyna 1 saatlik günde ücretsiz

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
kanka çözüm bulamazsan internetin iyiyse geforcenowda oyna 1 saatlik günde ücretsiz
Ona gerek yok normalde çatır çatır oynatırdı. Her girdiğimde hiç ama hiç kasmazdı takılmazdı. Benim sorunum sistem değil. Kasmadan oynatıyor. Sorun Easy Anti Cheat'de birde oyunda. GeforceNow için steam gerekiyor. Bu oyun Epic'te. Epic kütüphanemde.

EditerTR

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Driverlerinizi güncelleyin, bendede GTA 5'de olmuştu driverleri güncelledikten sonra çözüldü.

Reaksiyon puanı
8,191
Ubisoft oyunlarını hep optizimasyon sorunlu yapıyor.Ben hiç bir zaman ubisoftun oyunlarına para vermem ama ubisoft bedavaya verince ancak alırım.
Optimizasyon ile bunun alakası yok. Açık dünya ve bir sürü özellik barındıran oyuna 8Gb ram ile açabilse bile oynayamacak zaten. Baştan hatayı veriyor oyun.