• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Warframe oyununda ısınması

drocco

Profesör
Bilgisayar işlemci tarafı Warframe oyununda az bişey ısınıyor normal mi? Normalde buz gibi oyuna girince az biraz ısınıyor? Acaba termal macun mu sürülmemiş bilgisayarı başkasından aldım ben toplamadım

Anakart: MSI MPG Z390 Edge AC. İşlemci: i5 9600K 6 çekirdek. İşlemci soğutucu: Cooler Master Hyper 212 LED kule tipi. Ekran kartı: MSI RX 470 Gaming X 4 GB. RAM: G.Skill 16 GB 8x2 Trident Z 3200MHz. SSD HDD: Corsair 120GB SSD + 500GB HDD Kasa: Sharktoon TG5 + Seasonic focus 650Watt Gold tam modüler.

Bilgisayar işlemci tarafı Warframe oyununda az bişey ısınıyor normal mi? Normalde buz gibi oyuna girince az biraz ısınıyor? Acaba termal macun mu sürülmemiş bilgisayarı başkasından aldım ben toplamadım

Anakart: MSI MPG Z390 Edge AC. İşlemci: i5 9600K 6 çekirdek. İşlemci soğutucu: Cooler Master Hyper 212 LED kule tipi. Ekran kartı: MSI RX 470 Gaming X 4 GB. RAM: G.Skill 16 GB 8x2 Trident Z 3200MHz. SSD HDD: Corsair 120GB SSD + 500GB HDD Kasa: Sharktoon TG5 + Seasonic focus 650Watt Gold tam modüler.
Kaç derece oluyor?

FashionFrame oynarken ısınması normal.
Fakat ayarların ve ısı değerleri neler bunları da belirtirsen daha iyi olur.

Ekli dosyalar

• Adsız2.jpg
    Adsız2.jpg
    72.7 KB · Görüntüleme: 314
Yarım saatlik oynamanın ardından sıcaklık değerlerin stabil.
Fakat ekran kartın biraz eksik kalıyor gibi?

Bende ekran kartını araştırıyorum drop yiyosun diye :D
Değerler oldukça norma gönül rahatlığı ile kullanabilirsin :D

Değerler gayet normal.
Ekran kartın %100 kullanılmıyor,bunun sebebinin oyunu en yüksek ayarlarda oynamayışından kaynaklandığını düşünüyorum.Hangi ayarlarda oynuyorsun ?

Bu oyunda yüksek böyle. Diğer oyunlarda bu kadar değil yarın eve gidince battlefield v de bakarım paylaşırım burda niye ki?
%100 ünü kullanmak varken %90'ını kullanma diye :)Eğer diğer oyunlarda bundan daha düşükse (%50-60) sorun büyük ihtimalle sürücülerdedir,aklıma sorun yaratacak başka bir şey gelmiyor.