W10 0×80070091 Hata kodu

greenblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bundan 2 gün önce bir internetten program indirmeye çalışırken galiba bilgisayarıma virüs bulaştırdım. Çünkü internetten indirdiğim programı kurduğumda benim istediğimden farklı bir programın çalıştırıldığını gördüm. Onu kaldırdıktan sonra da tarayıcıma başka bir arama motoru yapıştı. Benim de aklıma çare olarak sistem geri yüklemesi geldi. -Bu aşamada sistem geri yüklemenin böyle bir problemin çözümü olup olmadığını da sormak istiyorum- En yakın geri yukleme noktası 26 Martta yapılan güncellemeydi. Oraya döndürmek istedim ama "belirtilmeyen bir hata oluştu 0×80070091" hatası verdi. Antivirüs programımın süresi zaten dolmuştu. Ondan kaynaklanan bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

greenblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Daha öncesinde Youtube'dan hata kodunu Türkçe olarak aratmıştım. Bir-iki çözüm önerisini denememe rağmen işe yaramamıştı. Sizin dediginiz şekilde çıkan videolardan bir tanesini denemek istedim. Oradaki adımlar şu şekildeydi: Ayarlar>Kurtarma>Önceki Sürüme Dön:Başlarken butonuna tıkla, sonrasında da bir dizi işlem vardı. Fakat benim bilgisayarımda "önceki sürüme geri dön" seçeneği 10 günden önce yükseltilme yapıldığı için aktif değil. Ne yapmalıyım. Bunun başka bir çözümü yok mu? Daha da önemlisi -önceden de sormuştum- sistem geri yükleme benim sorunum için çözüm olabilecek mi? Eger ise yaramayacaksa boşa uğraşmayayım.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
sistem geri yükleme benim sorunum için çözüm olabilecek mi? Eger ise yaramayacaksa boşa uğraşmayayım.
Sistem geri yükleme yapabilirsiniz. En son sistem ne zaman yedeklenmişse o tarihteki yedekten sistem geri yüklemesi yapmanızı öneririm. Eğer ki çok önceden yapılmış yedeklenmiş sistem yedeğinden geri yüklerseniz şimdi bilgisayarınızda olan programların silinebileceğini unutmayın.

greenblue

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Sistem geri yükleme yapabilirsiniz. En son sistem ne zaman yedeklenmişse o tarihteki yedekten sistem geri yüklemesi yapmanızı öneririm. Eğer ki çok önceden yapılmış yedeklenmiş sistem yedeğinden geri yüklerseniz şimdi bilgisayarınızda olan programların silinebileceğini unutmayın.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Fakat zaten problem sistem geri yüklemenin hata vermesi. Zaten konuyu açarken de bunu belirtmiştim.
Benim de aklıma çare olarak sistem geri yüklemesi geldi.En yakın geri yukleme noktası 26 Martta yapılan güncellemeydi. Oraya döndürmek istedim ama "belirtilmeyen bir hata oluştu 0×80070091" hatası verdi.
Bu problemi acilen çözmem gerekiyor. Yardım edebilecek biri varsa müteşekkir olacağım.