VW Transporter, Fiat Doblo, Hyundai H1, Dacia Logan hangisini almalıyım

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
slm arkadaslar kalabalik aile oldugumuz icin suan hyundai accent era beklentilerimi karsilamiyor, o yuzden wv transporter.(fiat doblo 7 koltuklu) ve hyundai h-1 .dacia logan aile tipi arac almayi dusunuyorum ama bu konuda cok kararsizim aralarinda secim yapamiyorum cunku heryerde degisik olumlu olumsuz yorumlar var o yuzden karar vermekte zorlaniyorum bu araclar disinda tavsiye edebileceginiz araclar var ise yazarsaniz cok iyi olur.. sizlerinden degerli yorumlarinizi almak istiyorum..
birde bu araclarin yillik vergileri ne kadardir?

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Keşke bütçe verseydin. Bu aralar binek koltuklu Fiorino'lar da çok tutuluyor ve her bütçeye uygun. Dobloyu es geç bence.

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
butcem 35 bin...wv travella hosuma gidiyor ama onlarinda yedek parcalari cok pahaliymis hemde cok yakiyor diye yorumlar okudum bir kac siteden ..
fiorino hakkinda fazla bilgim yok..arastirmam lazim, cevap icin cok tesekkur ederim..

of.duman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana biraz pahalı gelebilir ama kesinlikle wv transporter yada caravelle tevsiye ederim wv uzun ömürlü araçlar üreten bir marka ve satarken değerini kaybetmez bunlarıda hesaba kat...