VW Polo hakkında bilgi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zvec
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zvec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Ufak tefek bir kaç sorum olacaktı bilen veya ilgilenen arkadaşlar yorum atarsa çok sevinirim.
İlk aracım ve 2. el olarak alacağım. bu araçta hasar kayıt vs bu sigortayı ne kadar etkiler. Örneğin, 20'binlik ufak tefek hasar kayıtlı bir aracın sigortası bana ne kadara gelir. Birde yakma sorunu var, dizel olarak baktığımda firmada şehir içi 20 kuruştan bahsediyor ama bir kaç yerde okudum 30 kuruş gibi bi' mebladan bahsediliyor. Bu anlamda genel bir açıklama yapabilirseniz sevinirim.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Alacağınız aracın sigortasını yaptırırken bakılan kriterler aracın yaşı, ehliyetinizin yılı yaşınız ve yaptığınız iş (memur, emekli vs..) bu kriterler doğrultusunda indirim uygulanabilir.

Alacağınız aracı Tramer sistemi + Ekspertiz yaptırarak almanızı tavsiye ederim. Çünkü Tramer sistemi dosya açtırılır ise sisteme düşmektedir. Dışarından hasarı yaptırdığınızda Tramer sistemine yansımaz. Onun için sağlam bir Ekspertiz yaptırmanız daha doğru olacaktır.

zvec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Alacağınız aracın sigortasını yaptırırken bakılan kriterler aracın yaşı, ehliyetinizin yılı yaşınız ve yaptığınız iş (memur, emekli vs..) bu kriterler doğrultusunda indirim uygulanabilir.

Alacağınız aracı Tramer sistemi + Ekspertiz yaptırarak almanızı tavsiye ederim. Çünkü Tramer sistemi dosya açtırılır ise sisteme düşmektedir. Dışarından hasarı yaptırdığınızda Tramer sistemine yansımaz. Onun için sağlam bir Ekspertiz yaptırmanız daha doğru olacaktır.

2013 model 1.2 tdı yaklaşık 18 binlik bi' hasar kaydı var aracın. Mesela emekli birinin üzerine yapıldığı zaman daha mı uygun oluyor sigorta?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
18.000 TL'lik bir hasarı mevcut ise neden almayı düşünüyorsunuz ki? Zaten aracın yarısı yapılmış durumda gibi..

zvec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
18.000 TL'lik bir hasarı mevcut ise neden almayı düşünüyorsunuz ki? Zaten aracın yarısı yapılmış durumda gibi..
İlk aracım zaten birde takıntım var vw'lere karşı. Yabu sigorta olayları çok değişken, aslında yazmakta ki amacım bilgi edinmekti. Bi' fikrim olsun, nasıl dönüyor bu işler diye. Yoksa ben 18'binlik araca 1 2 binden fazla prim ödeyeceksem almanın bir mantığı yok

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Sigorta yapılırken aracın hasarına bakıldığını zannetmiyorum. Yukarıda vermiş olduğum kriterler üzerinden yapıldığı konusunda hem fikir olabiliriz.

zvec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sigorta yapılırken aracın hasarına bakıldığını zannetmiyorum. Yukarıda vermiş olduğum kriterler üzerinden yapıldığı konusunda hem fikir olabiliriz.
Tamam hocam eyvallah sağolasın.

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
18 bin tl hasar kaydı varsa Ucuz diye sakın buluşmayın
Yakıta gelince Ş.içi Tdi 17 kuruş Şehir dışı 15 kuruş yakar 30 kuruş sanmıyorum yakacağını sıkıştırmazsan Yakmaz o kadar senin elinde yani Normal Kullanılan Tdi her zaman az yakar :)