sinekkaydı mı yapıyor![]()
İstanbulda yaşıyorsan sirkecide zaza han var. Orda envai çeşit ürün bulursun. Öyle bir imkanın varsa ugra muhakkak.
Yolma yapıyor diyorlar hocam doğrumu birde bir yanda birde ortada tarak var nasıl çalışıyor acaba zahmet olmazsaPhilips Multigroom öneririm. Kullanıyorum. Memnunum.
http://www.philips.com.tr/c-p/QG3371_16/multigroom-su-gecirmez-erkek-bakim-seti-yuez-sac
İndirim varken almıştım. 80 küsür liraydı hepsiburada.com da.
Yolma yapıyor diyorlar hocam doğrumu birde bir yanda birde ortada tarak var nasıl çalışıyor acaba zahmet olmazsa![]()
Bende hiç yolma türü şeyler olmadı. Genelde sağ taraf en sondaki başlığı kullanıyorum. Bahsettiğiniz taraklar şaç kesimi için. Ayarları yapıyorsunuz. İsterseniz saçınızı üçe vurun isterseniz dörde. O işe yarıyor. Başlıkların bayaa fonksiyonları var. Burun kılları bile temizleniyor.
Teşekkürler hocam. Son olarak hangi modeli kullanıyorsunuz acaba link verir misiniz bodygroom un.
bu vücuttaki tüm kılları mı alıyor sırt karın göğüs??
Evet hocam tümünü alıyor. Boyun altındaki herhangi bir bölge için tasarlanmış hocam.
hmm kesiyor mu yoksa koparıyor mu?
kardeş yaş 17 mi bende senin gibi muzdaribim ama artık dert etmiyorum insan içine çıkmayarak zaten burda deniz de yok rahatımYok hocam ben kararlıyım![]()
Ses demişken çok fazla çıkarıyor mu cruzer 6 birde sıfıra yakın almak için sadece makinesi yeterli oluyor mu.Kardeş, cruzer 6 al gerisini düşünme. Çok titiz adamımdır. 1 Ay baktım philipsten remingtona hepsine. Cruzer5 alacaktım biraz daha sesli çalışıyor, şarjı 6 serisi kadar iyi değil dediler. Yılbaşı indirimiyle 74tl ye düşmüştü Cruzer6 body aldım memnunum. Inan hiçbir sorun yaşamazsın, güle güle kullan.