Pain_
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 654
Critical Ops adli oyunda klan sistemi var ve klan olusturmak pahali ben vQXE adli bir klana alindim sonra ozel oda girdim bir baktim ki vQXE nickli birisi var hemen Klan ile baglantiniz nedir diye sordum adamin hikayesi uzucuymus
Adamin hikayesi soyle:
Cooook eski zamanlarda vQXE klanini kurmus toplamis birlestirmis
Nicki Ben-Lavres olan bir hmmmm ne desem az...klana adam toplayacamcdiyip lidlik istemis tabii adan o zamanlar toymus vermis sonra Lavres klanin liderini atmis
Hikaye 2 tarafda soyle ilerliyor
Lavresin tarafinda; Ikimiz bir ranked macinda karsilasmistik kotu aurasi oyunda bile seziliyordu sjsj rankedde onlar bottu boostladim 27 k 5 d ile sonra beni klana aldi
vQXE nin tarafinda;Benle karsilasmisti ona klan ile baglantisini sordum ilk yazidaki hikayeyi anlatti. (Kendi yeni klanini kurmus ama intikam istiyor)
Peki nasil onun klanini geri alacagim plana gecelim:
1.asama:en az 2 yil boyunca klanin en yuksek ranklisi olup guven kazan liderligi at mevcut lideri at
2.asama: Eski lideri klana al lider yap klani terk et
Ulan insanlar neler yasio be
Adamin hikayesi soyle:
Cooook eski zamanlarda vQXE klanini kurmus toplamis birlestirmis
Nicki Ben-Lavres olan bir hmmmm ne desem az...klana adam toplayacamcdiyip lidlik istemis tabii adan o zamanlar toymus vermis sonra Lavres klanin liderini atmis
Hikaye 2 tarafda soyle ilerliyor
Lavresin tarafinda; Ikimiz bir ranked macinda karsilasmistik kotu aurasi oyunda bile seziliyordu sjsj rankedde onlar bottu boostladim 27 k 5 d ile sonra beni klana aldi
vQXE nin tarafinda;Benle karsilasmisti ona klan ile baglantisini sordum ilk yazidaki hikayeyi anlatti. (Kendi yeni klanini kurmus ama intikam istiyor)
Peki nasil onun klanini geri alacagim plana gecelim:
1.asama:en az 2 yil boyunca klanin en yuksek ranklisi olup guven kazan liderligi at mevcut lideri at
2.asama: Eski lideri klana al lider yap klani terk et
Ulan insanlar neler yasio be