• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Vpn Uploada Çözüm Olurmu ?

li10sKing

Profesör
Arkadaşlar biliyorsunuz ki ttnetin upload sınırı yerlerde bunu aşmak için vpn kullansak yararı olurmu.. hotspot gibi vpn programından speedtest.net ile hız testi yaptığımda download şuan ki kullandığım miktarı upload ise 13-14 mbps'yi buluyor... ücretli vpn aldım fakat istediğim upload seviyesine ulaşamadım.. en fazla 1 mbps ile upload yapıyor.. 1 haftalık kullanımda iade var ... sizce etkisi var mı ?

Onu biliyorum sorum tarife degisikligi degil

Arkadaşlar biliyorsunuz ki ttnetin upload sınırı yerlerde bunu aşmak için vpn kullansak yararı olurmu.. hotspot gibi vpn programından speedtest.net ile hız testi yaptığımda download şuan ki kullandığım miktarı upload ise 13-14 mbps'yi buluyor... ücretli vpn aldım fakat istediğim upload seviyesine ulaşamadım.. en fazla 1 mbps ile upload yapıyor.. 1 haftalık kullanımda iade var ... sizce etkisi var mı ?
Vpn sunucusu ile senin aranda oluşturulan tünelin upload üst eşiği zaten ttnetin belirlediği sınırlar olacaktır. Bence hangi vpn i kullanırsan kullan vpn sunucu ile bilgisayarın arasında ttnetin borusu öter. Ama kurduğum mantık yanlış ise bilenler uyarsın belki ileride biz de kullanabiliriz :)