Çağrı Çakı
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Samsung m10 cihazımda volte özelliği olmasına rağmen bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Hattınız nedir?Samsung m10 cihazımda volte özelliği olmasına rağmen bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
VodafoneHattınız nedir?
Bugün VoLTE hakkında açılan 2.konu. O ilk açan adam da A20 kullanıyor ve sizin gibi Vodafone'li. Demek ki Vodafone'de yok VoLTE.Vodafone
Ben Vodafone'li değilim fakat sabah açılan kişide yok seçeneği. Ben Türk Telekom'luyum ve A10 kullanıyorum bende var ama VoLTE.Biraz araştırdım vodafone da varmışEkli dosyayı görüntüle 90973
Nereden açılıyor acaba arama ayarlarında bulamadım da başka bir yerden miBen Vodafone'li değilim fakat sabah açılan kişide yok seçeneği. Ben Türk Telekom'luyum ve A10 kullanıyorum bende var ama VoLTE.
4.5g aboneliğinde varsa kullanıyor olmalısın mhz araman lazım Manuel işlem gereklidir belkiVodafone
Nasıl yapılıyor ?4.5g aboneliğinde varsa kullanıyor olmalısın mhz araman lazım Manuel işlem gereklidir belki
Mobil ağlarda olması lazım buyurun:Nereden açılıyor acaba arama ayarlarında bulamadım da başka bir yerden mi
Mobil ağlarda olması lazım buyurun:
Ekli dosyayı görüntüle 90977
Vodafone ile konuşun.Ekli dosyayı görüntüle 90978
Bende yok ama araştırdığımda destekliyor gözüküyor
Deneyeceğim teşekkürlerVodafone ile konuşun.
Faturasız ama bakayım kapatıpVolte zaten 4.5g hizmeti, kapalıymış herhalde cihazı kapatıp aç istersen hattın faturalı mı faturasız mı mesela tt de faturasız hat yararlamıyor