Volkanlar!...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Handikap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Martin Rietze amatör bir fotoğrafçı ilgi alanı Volkanlar ve lav akıntılarını görüntülemek...Son çalışmasında bilimsel yönden patlama sırasında elektrik deşarjını yakalamayı, görüntülemeyi başardı.

Tüm çalışmalarını ve raporlarını kendi sitesinde yayınlıyor...O kadar güzel resimler var ki insan hayranlıkla ve doğadaki bu değişime karşı birazda, ürkeklik içinde öylesine baka kalıyor...
Kaynak
Ben içlerinden bazılarını seçip burda paylaşacağım...
Daha fazla paylaşmayayım sayfanın açılması 10 dakika sürebilir...:D

Doğanın yeniden yapılanması gerçekten muhteşem,yakınlarındakiler içinde bir yıkım maalesef...Soğuduktan sonra oluşturduğu yeni şekillerle yeni hayat formlarına olanak sağlayacak.

:clover:

arakli

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ilk 3 resim inandırıcı gelmedi ama cok guzel giftleride paylasmışsın. bunları nerden aldığını öğrenebilirmiyim? Jeolojici olarak arşive alayım :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Süper resimler. Adam amatör olmasaymış nasıl olacakmış merak ettim.:)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
ilk 3 resim inandırıcı gelmedi ama cok guzel giftleride paylasmışsın. bunları nerden aldığını öğrenebilirmiyim? Jeolojici olarak arşive alayım :)
İnanılmaz gibi gelebilir ama gerçek...

Mesaj için teşekkürler güzel kardeşim,konuyla ilgilenmeniz çok güzel...

Fotoğrafçının kendi sitesi o kadar geniş ve güzel ki,inanılmaz fotoğraflar var...

Gifleri aldığım yerde fotoğrafçının kendi sitesi,farklı tarihlerdeki farklı resimlerden ufak bir derleme yaptım sadece ...

Resimlerin altında şöyle bir başlık göreceksiniz.

Erta Ale Animations and Video Clips

Örnek bir yer

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
Dehşet verici

bunnarın büyük boyutluları yokmu acep