Volkan'a 4 maç ceza!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'e 4 maç ceza verdi. Kurul, Galatasaray ile Fenerbahçe takımları arasında 27 Şubat'ta oynanan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında, rakip takım oyuncusu Lincoln'e yaptığı ağır saldırı nedeniyle Volkan'a önce 6 maç ceza verdi, ancak söz konusu eylemi ağır tahrik altında gerçekleştirdiğini de dikkate alarak, 4 müsabakadan men cezası uyguladı. Bu arada, aynı maçta taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle Galatasaray'a toplam 35 bin YTL para cezası verildi.

PFDK'nın verdiği öteki ceza kararları şöyle:

3 maç: Şenol Erol (Şanlıurfaspor), İrfan Yazıcı (Cizrespor), Cihan Koyun (Ispartaspor), Mahmut Ermaşa (Küçükçekmecespor)
2 maç: Emre Arısu (Cizrespor), Serdal Sarıkaya (Mezitlispor), İlker Erdoğan (Bafra Belediyespor), Cem Kurtar (Adanaspor Kaleci Antrenörü), Gürses Kılıç (Türk Telekomspor Teknik Direktörü), Mustafa Şentabaklar (Nazilli Belediyespor Kaleci Antrenörü), Nihat Baran (Ispartaspor Teknik Direktörü), Abdülkadir Subaşı (Konyaspor PAF Takımı Antrenörü)
15 gün hak mahrumiyeti: Coşkun Bülbül (Beykoz 1908 Kulübü Başkan Yardımcısı)

Kaynak

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bir tane akıl sahibi adam yok şu pfdk denilen yerde.
6 maç ceza vermişler
4 maça indirmişler sebeb: ağır tahrik

akıl sahibi olan bir muhabirin sorması gerekir: volkanı kışkırtan kim peki diye?

tahrik altında eylem yapana ceza var. onu tahrik edene ceza yok. Burası Türkiye...

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Şampiyonlar liginde çeyrek final oynayacak bir takımın kalecisine 6 maç ceza ver, formdan düşür, insaf, üstelik ağır tahrik varken.

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Link dedi ki:
Şampiyonlar liginde çeyrek final oynayacak bir takımın kalecisine 6 maç ceza ver, formdan düşür, insaf, üstelik ağır tahrik varken.

Link neden olaya fener gözüyle bakıyorsun?

pazartesi: konya
parşembe: leverkusen
oynayan kimdi?
---
ağır tahrik demişsin kim yaptı ağır tahrik i bana bir söylermisin, adam resmen araya girmeseler lincoln ün suratına tekme atıyordu!!!
---
formdan düşüyor demişsin, eee adama tekme tokat dal, ondan sonrada formdan düşerim diye ceza verme!!!

---
bu arada 6 maç değil 4 maç ceza verildi :)

Düzenlendi : Üslüp sorunu

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
abanoz dedi ki:
Link dedi ki:

Link neden olaya fener gözüyle bakıyorsun?

ağır tahrik demişsin kim yaptı ağır tahrik i bana bir söylermisin, adam resmen araya girmeseler lincoln ün suratına tekme atıyordu!!!
---
formdan düşüyor demişsin, eee adama tekme tokat dal, ondan sonrada formdan düşerim diye ceza verme!!!

---
bu arada 6 maç değil 4 maç ceza verildi :)

Olaya Fenerbahçe gözüyle bakmıyorum, bu artık milli bir olay oldu, birbirimize destek olmalıyız.

Ağır tahrik ben demedim , Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) söylüyor, haberi iyi okumadın belliki, herhalde uykuluydun, ağır tahrik yapan Lincoln neden ceza almadı, sen bunu neden dile getirmiyorsun, yoksa olaya Gs'li gözüylemi bakıyorsun ?

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
yok hayır tarafsız bakıyorum ve diyorumki:
gs oynadığı maç milli bir olay değilmiydi peki?

ne olursa olsun bir suç işlenirse cezasının verlmesi gerekir...