Volkan'a 4 maç ceza geliyor

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Galatasaray- Fenerbahçe derbisinin son dakikasında Lincoln’e vuran ve saldıran kaleci Volkan Demirel’in 4 maç ceza alacağı öğrenildi.

GALATASARAY maçının son dakikasında Lincoln’e vuran ve saldıran kaleci Volkan Demirel’in 4 maç ceza alacağı öğrenildi.

Skor 2-1 olduktan sonra kalesine gelen ve kendisini tahrik eden Lincoln’ün üzerine yürüyen ve dizi ile vuran, daha sonra da sahadan çıkmamakta direnen kaleci Volkan, dün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na gönderildi.

Hakem Cüneyt Çakır’ın raporu doğrultusunda tecrübeli file bekçisinin 4 maç ile cezalandırılacağı bildirildi. Volkan’dan bugün savunma istenecek, cezası ise önümüzdeki hafta Perşembe günü belli olacak.

Üç gün içinde savunma göndermesi gereken Volkan, bu hafta forma giyemeyecek. Bu arada çift sarı kart sonucu oyundan atılan Diego Lugano, Gökhan Gönül ve Lincoln ise Profesyonel Disiplin Kurulu’na sevk edilmedi.

Kaynak

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Bir GalataSaray'lı olsam da üzüldüm Hakeme de en az 1 ay tatil istiyorum.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Olayda tahrik unsuru var, 4 maç fazla bir ceza olur, bence karar daha farklı olur.

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tahrik unsuru olduğu kanıtlandımı arkadaşlar? kanıtlanmadıysa azz vermişler. hakeme kafa tutan rakip futbolcuyu tekme tokat döven birine 4 maç az gelir.

SerSeri1i

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Link dedi ki:
Olayda tahrik unsuru var, 4 maç fazla bir ceza olur, bence karar daha farklı olur.
neymiş o tahrik unsuru??
maçın sonunda volkanın lincoln bana küfretti diye **************
volkanda boşuna ************* zaten olayda tahrik unsuru olsun da cezadan yırtayım diye *********** o esnada bi kere lincolnün gidipte volkana küfretmesini gerektirecek bi durum bile söz konusu değil. 2-1 öne geçen takım galatasaray. ne demeye gidipte volkana küfredecek söylesene bana??

Düzenleme nedenni : Üslup sorunu, lütfen düşüncelerinizi ifade ederken SDN forum kurallarına uygun davranınız.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
abanoz dedi ki:
tahrik unsuru olduğu kanıtlandımı arkadaşlar? kanıtlanmadıysa azz vermişler. hakeme kafa tutan rakip futbolcuyu tekme tokat döven birine 4 maç az gelir.

Henüz verilen bir ceza yok, hakeme karşı tekme tokat yapılan bir saldırıda yok, nerenizle izliyorsunuz maçları.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
4 maç mı bence 5 maç falan olmalıydı.. Herkes hak ettiği cezayı alsın..Lincoln de alsın.. Volkan da alsın..

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Link dedi ki:
abanoz dedi ki:

Henüz verilen bir ceza yok, hakeme karşı tekme tokat yapılan bir saldırıda yok, nerenizle izliyorsunuz maçları.

peki sevgili Link, sizin üslubunuzla yazıya devam edersek

siz nerenizle okuyorsunuz yazıları? ben hakeme tekme tokat dalındı diye yazmadımki.

"hakeme kafa tutan rakip futbolcuyu tekme tokat döven"
cümlesinden hakemi döven olarak anladıysanızda size diyebilecek sözüm yok.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
abanoz dedi ki:
Link dedi ki:
abanoz dedi ki:

peki sevgili Link, sizin üslubunuzla yazıya devam edersek

siz nerenizle okuyorsunuz yazıları? ben hakeme tekme tokat dalındı diye yazmadımki.

cümlesinden hakemi döven olarak anladıysanızda size diyebilecek sözüm yok.

Noktalama işaretlerini doğru kullanırsanız herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermezssiniz, ayrıca tokatlama gibi bir durum sözkonusu değil.

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
peki o zaman bu cümleyi hızlı okursakda anlamı değişmiyor

tamam hadi tokatlama yok, adamın kasıklarına atılan tekme tokatlamadan dahadamı yenilir yutulur cinsten?

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
abanoz dedi ki:
peki o zaman bu cümleyi hızlı okursakda anlamı değişmiyor

tamam hadi tokatlama yok, adamın kasıklarına atılan tekme tokatlamadan dahadamı yenilir yutulur cinsten?

Netice olarak her 2 oyuncununda yaptığı doğru demiyorum, eğer Lincoln küfür etmiş ise Volkan'ın profesyonellik çerçevesinde karşılık vermemesi gerekiyordu, fakat bunun benzer örneklerini dünya kupasındada görmüştük, Zidane olayı gibi.

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
doğru söylüyorsun.

bu neticede düşünecek olursak
1-)volkan neden durduk yere bir futbolcuya saldırsın?
2-)lincoln neden durduk yere bir futbolcuya küfür etsin?
garip bir olay...

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
abanoz dedi ki:
doğru söylüyorsun.

bu neticede düşünecek olursak
1-)volkan neden durduk yere bir futbolcuya saldırsın?
2-)lincoln neden durduk yere bir futbolcuya küfür etsin?
garip bir olay...
Golden sonra olaylara ilk başladığı ana bakarsak Volkanın kale önünde Lincolnü ittirdiğini görebiliriz.

sergenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4 az bile bence.Aynı şey Volkan Brezilya'dayken de yapabilir mi acaba ben bunu merak ediyorum ???