Volkan Demirel: "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz"

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Fenerbahçe'nin Milli kalecisi Volkan'dan iddialı sözler !.. Volkan, "Bu sezon her kulvarda açık ara önde gideriz, kimse yakalayamaz" derken, Aragones yönetiminde çıktığı ilk idmandaki izlenimlerini ve yaşadığı şaşkınlığı anlattı.

Volkan, Aragones yönetiminde takımın çalışma performansına övgüde bulundu. Milli kaleci, Fenerbahçe'nin internet sitesine yaptığı açıklamada, tatil sonrası çalışmalara katıldığı için çok mutlu olduğunu söylerken, ''Tatilden sonraki ilk gün antrenmanı olarak inanılmaz ağırlıkta bir çalışma yaptık. Su içmek için verilen 30 saniyelik sürede bile hareketli olmamız istendi. Eğer biz yokken takım çalışmalarını böyle sürdürdüyse, bu sezon her kulvarda Fenerbahçe olarak açık ara önde gideriz'' ifadelerini kullandı.

Teknik yönetimin belirlediği antrenman programının tempoyu artıran ve azaltan bir yol izlediğini dile getiren Volkan, şunları söyledi: ''İlk antrenmana çıktığımızda düz koşu yapmaya başlamıştık. Ben açıkçası yapılacak çalışmanın böyle tamamlanacağını zannediyordum. Ardından topla yapılan ve aralara serpiştirilen esneme hareketleri ve minyatür kale maç ile antrenmanın bittiğini zannettim. Daha sonra kısa bir esneme çalışmasıyla tekrar yoğun bir program başladı ve 1 saat 10 dakika süreyle 3 kişi çalıştık. Eğer her antrenmanda böyle çalışırsak gerçekten Fenerbahçe'yi bu sezon kolay kolay kimse yakalayamaz.''

kaynak: Ligtv.com.tr - Haber - "Açık ara gideriz, kimse yakalayamaz"

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Özgüven sahibi olmak ayrıdır, zırvalamak ayrıdır Volkan'cım. Elin oğlu acımaz, alırlar 90+2'de aklını. Sonra sağa sola saldırmayasın yine.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hahah Top Yuvarlaktır Oynucaz Görcez bos Konusmakla oLmuyor sonuc 90 dakka dan sonra oluyor UltraAslan.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Hahah Top Yuvarlaktır Oynucaz Görcez bos Konusmakla oLmuyor sonuc 90 dakka dan sonra oluyor UltraAslan.

UltraAslan'ın adını verip yorum yapma hakkını kendinde nasıl buluyorsun merak ettim....

Bundan sonra kendi adına yorum yap lütfen !!!

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Volkan gibi bir kaleciye sahip olmak önemli.

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
bırak şimdi Volkan her kulvardaymış :D:D

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
iyibi kaleci fener kaybederse feneri icin büyük kayıp olur

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
volkan türkiyenin en iyi uçan kalecilerinden biri, anlaşılan volki yine uçmuş :D