Efe Zoroğlu
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
SDN'li ağabeylerim Volkan Alkan'ı merak ettim.Kimdir.? Hamdi Alkan'ın ağabeyi,kardeşi gibi yorumlar kalsın. 

gülmeyi becerememişsin gülmek dediğin böyle olurTroy dedi ki:hehe :d
nerede gördün bakiyim sen?
harbiden ya kilimcinin kör oğlu ne yapacaksın kim olduğunu öğrenip forumu civcivli bir yere çevirmek istiyorsunuz ama olmuyor yapamıyonuzseçiL dedi ki:iyice abarttınız artık yakında seçil kim diye de başlık açarsınızkimse kim allla alaaa bunun içinde başlık açılmazki
![]()
Downsat senden iki itiraf bekliyoruz itiraf bölümüne birisi cahilim ben ikinci terbiyesizim benVolkan Taş dedi ki:Seçil itiraflar bölümüne bir itiraf konusu bekliyoruz hadi.
Bu arada Hamdi Alkan kim nan?![]()
Berkin Bozdoğan dedi ki:Selamlar,
Fazla merak başa belâ arkadaşlar. Nüfus memuru muyuz biz?
Çok merak ediyorsanız hakikaten kendisine özel mesaj atarsınız, öğrenirsiniz. Yok mesaj atamıyorsanız burada sormanın âlemi yok derim ben.
Ben size soruyor muyum Subcommandante Marcos aslında kimdir diye? (Şimdi tutup buna cevap verilir, üzerine evet sorun vardı benim diye devam edilir. Kâbus gibi).
Güzel günler.
kıskanmadın mı sen şimdi....seçiL dedi ki:sitede ne meraklymış :L
hehe ben kuruyorum bi cete varmı katılan.. bu çetede ne isterseniz o olacak... ayrıca mazotta 1 ytl olcak ...tugbagaleri dedi ki:Arkadaşlar şimdi moda anlaşılan derin boyutuna SDN de dalmış Derin SDN forum yakında çete olayınada gireriz olay biter B) B) B)
sen bırak onlarıda çetemede katılıyon mu seni kadın kolları başkanı yapacamseçiL dedi ki:berkin çok güzel yazmışş ...emubaltacı ne kıskanması ya allalalaaa ya
çok büyük bir kismeti teptin. çok pişman olacaksın çok...seçiL dedi ki:yok ben almayım alanlarada mani olmayimmmteşkür ederim