Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Söz vodafoneden açılmış madem geçen başıma gelen bir hadise de ben paylaşayım... Şimdi ben hattımı vodafoneye taşıdım bir paket için sonra o ay içerisinde daha avantajlı bir paket keşfettim ve müşteri hizmetlerini arayıp ona geçmek istediğimi söyledim temsilci isterseniz paketiniz bitsin ay sonunda geçin dedi eee benimde işime geldi tmm dedim. Ay sonu oldu paket bitti aradım böyle böyle dedim bu pakete geçmek istiyorum hanfendi ne dese beğenirsiniz 1 ayı geçmişsiniz üye olamazsınız... Ama arkadaşınız böyle böyle dedi hayır geçemezsiniz diyor peki neden yanlış bilgi veriyorsunuz dedim. İsterseniz şikayet oluşturalım dedi tmm dedim oluşturmaya başladı ve oluşturdu kapatmadan sordum bu sorun çözülür demi dedim hayır bu şikayet ile hiç bir şey çözülmez size yanlış bilgi veren kişi hakkında olur deyince ben şartel attı Kardeşim sizi seçerek mi koydular oraya madem çözülmeyecek biz 20 dk neyin tartışmasını yapıyoruz... Tmm dedim ben yarın hattı tekrar avea taşıyorum deyip kapattım
Yaklaşık 4 yıl önce Turkcell den Vodafone a geçmiştim. Bir birbuçuk ay önce Vodafone dan Turkcell e geçtim. Son Vodafone faturamda açıklanamayan 10 küsür TL var. İşin ilginci son faturam sadece sms olarak geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, bana 15 gün içerisinde ayrıntılı fatura göndereceklerini söylediler. Bir ay oldu ses seda yok. Böylece Vodafone dan da nasibimizi almış olduk. Turkcell den Vodafone a geçmemin sebebi ile Vodafone dan Turkcell e geçmemin sebebi aynı.
Turkcell 1
Vodafone 1
Olan bize oluyor. Taşı dur numarayı.
Turkcell in müşterilerine 24 ay taahhütle 600TL nin üstünde bir fiyatla sattığı Maxiplus5 telefonlarına ne demeli?? telefon istediği zaman çekiyor istemediği zaman ulaşılamıyor. serviste çözümü de yok.. kazık böyle olur ..