Vodafone'dan Yediğim Kazık (Vodafone battı mı?)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Hala arayan yok

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Söz vodafoneden açılmış madem geçen başıma gelen bir hadise de ben paylaşayım... Şimdi ben hattımı vodafoneye taşıdım bir paket için sonra o ay içerisinde daha avantajlı bir paket keşfettim ve müşteri hizmetlerini arayıp ona geçmek istediğimi söyledim temsilci isterseniz paketiniz bitsin ay sonunda geçin dedi eee benimde işime geldi tmm dedim. Ay sonu oldu paket bitti aradım böyle böyle dedim bu pakete geçmek istiyorum hanfendi ne dese beğenirsiniz :D 1 ayı geçmişsiniz üye olamazsınız... Ama arkadaşınız böyle böyle dedi hayır geçemezsiniz diyor peki neden yanlış bilgi veriyorsunuz dedim. İsterseniz şikayet oluşturalım dedi tmm dedim oluşturmaya başladı ve oluşturdu kapatmadan sordum bu sorun çözülür demi dedim hayır bu şikayet ile hiç bir şey çözülmez size yanlış bilgi veren kişi hakkında olur deyince ben şartel attı :D Kardeşim sizi seçerek mi koydular oraya madem çözülmeyecek biz 20 dk neyin tartışmasını yapıyoruz... Tmm dedim ben yarın hattı tekrar avea taşıyorum deyip kapattım :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
vodafon mu düşman başına!

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kaptan musteri hizmetleri ve normal hizmet olarak en iyisi turkcell ama o da vok pahalı iste hayat parasi olana güzel ne diyelim

Umut.85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçmiş olsun ama faturalar can yakıyorrrr bu ne kardeşim...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hala dönmediler bana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Lanet olsun vodafone'a

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Yaklaşık 4 yıl önce Turkcell den Vodafone a geçmiştim. Bir birbuçuk ay önce Vodafone dan Turkcell e geçtim. Son Vodafone faturamda açıklanamayan 10 küsür TL var. İşin ilginci son faturam sadece sms olarak geldi. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, bana 15 gün içerisinde ayrıntılı fatura göndereceklerini söylediler. Bir ay oldu ses seda yok. Böylece Vodafone dan da nasibimizi almış olduk. Turkcell den Vodafone a geçmemin sebebi ile Vodafone dan Turkcell e geçmemin sebebi aynı.
Turkcell 1
Vodafone 1
Olan bize oluyor. Taşı dur numarayı.

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende türkiyede olduğumda kontörlü vodafone kullanıyordum.Turkcelle geçeyim en iyisi

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Türkcelldeyim ancak iyi bir internet ve konuşma paketi bulursam geçeceğim. Bu saatten sonra en az parayı alıp en iyi hizmet kimde ona geçiyorum

poyrazl

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Turkcell in müşterilerine 24 ay taahhütle 600TL nin üstünde bir fiyatla sattığı Maxiplus5 telefonlarına ne demeli?? telefon istediği zaman çekiyor istemediği zaman ulaşılamıyor. serviste çözümü de yok.. kazık böyle olur ..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bütün şirketler sahtekâr. Avea bana da çift fatura kesti. Haram-zıkkım olsun.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
söve söve ağzım yamuldu hala dönüş yok

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yok mu bir haber alan, yok mu duyan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşler benim annem fazladan bişiy yapmadığı internete girmediği halde annemin 25 liralık tarifesine 55 lira kazıklayıp 70 tl yapmışlar.:helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende vodafon facebook twetter paketine üye oldum aylık 7 tl dediler 40 tl gönderdiler itiraz etmeme rağmen değerlendirmeye almadılar bende başka operatöre geçiverdim yapacak bişey yok