Vodafone'a Geçmek İstiyorum. Tavsiye eder misiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MT61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Merhaba arkadaşlar, hattım Türk Telekoman alık paketim Fırsat 8 GB paketi ( 8gb + 1000 dk + 1000 sms ) ve ödediğim ücret 32TL. Paketim 80 gün sonra bitiyor. Şuan için bu paketim gibi paket teklifi gelmedi ve bu tarifenin mevcut fiyattan olacağı söylendi (40 TL - Herhangi bir teklif gelmemesi durumunda )

Bende bu durumda vodafone'a geçmeyi planlıyorum. Vodafone kullananlar önerdiğiniz paketler var mıdır ? Bütçe max 35 TL değeceğini düşündüğüm tarifeye 40 TL'de verebilirim.

NOT: Faturalı tarife düşünüyorum

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Neden tavsiye etmiyorsunuz ? Keşke nedenlerini de söyleseydiniz

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Merhaba arkadaşlar, hattım Türk Telekoman alık paketim Fırsat 8 GB paketi ( 8gb + 1000 dk + 1000 sms ) ve ödediğim ücret 32TL. Paketim 80 gün sonra bitiyor. Şuan için bu paketim gibi paket teklifi gelmedi ve bu tarifenin mevcut fiyattan olacağı söylendi (40 TL - Herhangi bir teklif gelmemesi durumunda )

Bende bu durumda vodafone'a geçmeyi planlıyorum. Vodafone kullananlar önerdiğiniz paketler var mıdır ? Bütçe max 35 TL değeceğini düşündüğüm tarifeye 40 TL'de verebilirim.

Aynı paketi iki senedir bende kullanıyorum, yeni hat aldın galiba sende... Bende yeni hat alarak faydalanmıştım paket bitimine yakın müşteri hizmetlerini aradım dedim ki paketim bitiyor ve fiyatı yükseliyor bu şekilde bir avantajı kalmıyor bana önerebileceğiniz daha iyi bir paket var mı? Onlarda maalesef yok ancak mevcut paketiniz üzerinden %15 indirim yapabiliriz dediler. Aylık 35 TL 8 gb + 1000 dk + 1000 sms olarak kullanmaya devam ediyorum.

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Hocam, benim hattım faturasızdı faturalıya gelene böyle bir kampanya yapıldı o yüzden geçtim. Yeni hat alarak değil yani :)
Bana 39TL denmişti sanırsam ki ben %10'luk indirim hakkımı kullandım. 2 senedir bu tarifedeyim. O yüzden sanırsam daha yapmıyorlar ya da henüz aktif olmadı kampanyam

veyso90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önceki hattım Vodafone du. Gayet memnundum ama fiyat tarifesinden dolayı Türk Telekoma geçtim. Eğer internet bankacılığını kullanan birisi iseniz ben açıkçası faturalı tavsiye etmiyorum. Bu yaşıma kadar da hiç kullanmadım. Senin için en önemlisi en iyi fiyata en iyi tarife olmalı bence. Artık büyük şehirlerde operatörün çok bir farkı kalmadı. Mevcut tarifem faturasız 1000dk 1000sms 4gb.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Fırsat 8GB tarifesi için son 30 gün kalana kadar bekle. Son fatura döneminde ara indirimin varsa hakkını kullanmak istediğini söyle. O tarife için aynı şartlar geçerliyse %15 kesin alacağın indirimin olur. Kem küm ediliyorsa numara taşıma yapmayı düşündüğünü belirti. %15 olmakla birlikte %10 kesin indirim alacağını ben garanti ederim. Dahada uğraşmak istersen o indirimi kabul etme kayıt açılmasını ve seni aramalarını bekle. Sistem böyle ilerler seni aradıklarında %30lara varan indirim alma imkanın olabilir. Tabi seni arayan kişinin inisiyatifinde bu durum.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
vodafone ve telekom müşteri memnuniyeti iyi değil.ben şahsen uygun diye yıllardır ikisini dönüşümlü kullanıyordum.şimdi aynı uygun paketler Turkcel de olduğu için geçtim.gayet memnunum.ama bazen çekim güçleri aynı gibi.bazı yerlerde çekim gücüne güvendiğimiz Turkcel bile çekmıyor

MT61

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Fırsat 8GB tarifesi için son 30 gün kalana kadar bekle. Son fatura döneminde ara indirimin varsa hakkını kullanmak istediğini söyle. O tarife için aynı şartlar geçerliyse %15 kesin alacağın indirimin olur. Kem küm ediliyorsa numara taşıma yapmayı düşündüğünü belirti. %15 olmakla birlikte %10 kesin indirim alacağını ben garanti ederim. Dahada uğraşmak istersen o indirimi kabul etme kayıt açılmasını ve seni aramalarını bekle. Sistem böyle ilerler seni aradıklarında %30lara varan indirim alma imkanın olabilir. Tabi seni arayan kişinin inisiyatifinde bu durum.

Bunu bende biliyorum aslında :):) Şimdiden bende başladım ki olmazsa zaten bunu söyleyeceğim ;)

Goktunca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Vodafone çalışanıyım yardımcı olabilirim hocam