Vodafone Yardım ??

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Vodafone Gece Paketi Kullanıyorum, haftanın her günü akşam 21:00 � sabah 09:00 arası .... ve şimdi bir tarife gördüm Vodafonlular'la Konuşma Paketi 24 saat boyunca Vodafone'lularla 75 dakika Günde 1 TL ve 7 gün boyunca Vodafone'lularla 300 dakika Haftada 5 TL ben bunların birisini yaparsam benim gece paketi acaba iptal olurmu ??

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
olmaz kardesim Eger Yapamassan Ver Numaranı Yapayımm[VodafoneShoptayım :D ]

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
yok kardeşim ben zaten gece paketi kullanıyorum ben iptal olmasını istemiyorum gece paketinin Vodafone'lularla 75 dakika Günde 1 TL şimdi istiyorum onuda şimdi konusacagım yaparım nettn olurmu işte ikisini kullanabilrmiyim ..

--- Mesaj Güncellendi ---

yardım arkadaşlar ??

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
İkisinide aynı anda yapabiliyormusuz arkadaşlar :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
olmaması lazım ikisini de kullanman lazım. Tavsiyen daha doğru bilgi için vodafone müşteri hizmetlerine sorman bu soruyu

the-godfather

Doçent
Reaksiyon puanı
32
Şuan , Vodafone Gece Paketi Kullanıyorum öbür tarifemde 75 dakika Günde 1 TL ikiside aynı anda oluyor kullanıyorumda :D

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
yok kardeşim ben zaten gece paketi kullanıyorum ben iptal olmasını istemiyorum gece paketinin Vodafone'lularla 75 dakika Günde 1 TL şimdi istiyorum onuda şimdi konusacagım yaparım nettn olurmu işte ikisini kullanabilrmiyim ..

--- Mesaj Güncellendi ---

yardım arkadaşlar ??

Kullana bilirsin ikisinide aynı anda bi problem cıkmaz Ek tarifeler sonucta :)