Vodafone Vodem Aldım Bin Pişmanım....

hamzatbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Bir buçuk ay önce Vodafon Müşteri hizmetlerini Arayarak Vodafon Mobile Broadband modem (Vodafonun Vını) almak istediğimi evde kullanacağıımı ama evimin çekim alanının durumunu bilmediğimi, randıman alıp alamayacağımı sordum. Müşteri hizmetleri hemen yakınımdaki hastanede 3G olduğunu haliyle ful çekeceğini söyledi. Gerçetende 3G İstasyonunun olduğu söylenen yer bana çok yakın Bunun üzerine Vodafonun 4 Gb kotalı Vodeminden aldım. Ama bırakın fulü zar zor internete giriyorum. Müşteri hizmetlerine durumu ilettim onlar telefonda kendilerince bir ayar yaptılar ama yinede sonuç değişmedi. Kablol ADSL m kopuyordu mopuyordu ama en azından nete girebiliyordum . Şimdi Malesef aldığıma alacağıma bin pişmanım. Müşteri hizmetlerini arıyorum 3G istasyonu güçledirme çalışması yapılacak çalışmar devam ediyor diyorlar. Bir buçuk ay oldu hiç bir şey değişmedi. Müşteri hizmetlerini aradığım zaman çalışma bitince durumu size bildireceğiz diyor lafı hemen ağzıma tıkıyorlar. Ne yapabiirim yardımcı olursanız sevinirim.

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
İptal ettirme çabası çözüme giden en kısa yoldur.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
keske turkcell alsaydin... neden mi?
1. vodafone internete daha yeni zam yapti.
2. turkcell bodrum katlarda bile ful cekiyor.
3.vodafon ve turkcell internet fiyatlari zaten ayni. burda en akilci cozum turkcell tercih etmek olurdu.
4. vodafone cok zeki oldugunu saniyor sanki turkcell kadar iyi cekiyormus gibi birde fiyatlari turkcell kadar yukseltti...

--- Mesaj Güncellendi ---

yillardir vodafonluyum.. vodafone cogu 0 ın altindaki katlarda çekmiyor. yani bodrumlarda falan

--- Mesaj Güncellendi ---

ve istanbulda olmama ragmen..

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bencede iptal ettirme çabası en iyi çözüm olacaktır...

Bana ne ölçüde katılırsınız bilmiyorum ama Türkiye de kablolu internet bile doğru düzgün gelişmemişken kablosuz 3g çok sıkıntılı bence en iyi kablosuz bağlantı wifi..

Vodafone un internetinden bende memnun değilim hiç...

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
siz ne diyorsunuz ya :D avea acıbadem caddesı uzerinde 2. katta çekmiyor neti geçtim stabil konuşma bile yapamıyorsun siz düşünün artık :D:D

Şu vodafonun reklamları varya pahalıymıs kaliteliymiş onlara burdan selam! çakıyorum :D ve diyorum ki: 3 kuruşumla rezil olacağıma 5 kuruş verir keyfimi sürerim.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Ben ıstanbul un dışı sayılabilecek olan sarıyerde çok güzel verim aldım.Hatta avea hattı takip vodem tarihine geçmiş ve ttnet ten görmediğim interneti avea hattında gördüm kaç mb dersenız yedi buçuk megabit interneti kullana bildim .Ayarlarıni tekrar gözden geçiş varsa laptop un bir vodafon bayisine götür bir de onlar ayar yapmayı denesinler.

hamzatbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben böyle bir şey görmedim.... Kendileri 3G bağlatısının zayıflığını kabul ediyorlar... edge ile bağlan diyorlar. Edge de de durum değişmiyor yine bağlantım çok düşük diyorum. Müşteri Hizmetleri bağlantımı yapıyor durum değişmiyor. İptalini istiyorum diyorum. Sözleşmedeki ceyazı ödeyip iptal ettirebilirsiniz diyorlar. Kafayı yememek mümkün değil. Yani kendi hatalarını kendi beceriksizliklerini müsteriye ödettirmeye çalışıyorlar. Superonlineeeee seni çok seviyorummmmmm..... kopuyordun falan ama en azından müşteri hizmetlerin 1 numaraydı....

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
dimyata pirince giderken,evdeki bulgurdan olmak,bu olsa gerek:)

bir ürünü,hizmeti sana kakalayana! kadar melek gibi görünen müş. hizme. çalışanları,iş aldığınız hizmetin kusurlarını sıralamaya ve mağduriyetinin giderilmesini istediğinizde canavarlaşıyor,umursamaz cümleleri hiç düşünmeden sarfediyorlar.

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
arkadaslar 3g falan heryerde cekmeyebilir ama ttnet in fahiş fiyat faturalarini odemektense edge ile baglanmayi kabul ederim sahsen... artik pahali internet (ttnet) in heryerde bir rakibi var artik. birde bu acidan bakin.
ttnet ile butun iliskimi kestim, zamaninda bana zorla ev telefonu kullandirtiyordu.. sonrada ne icin odendigini bilmedigim sabit ucret her ay faturama yansitiyorlardi...
Artik 3G internet kullaniyorum. hemde fiyati ttnetin sabit ucretinden bile daha asagida

murat_57_

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben vodafone haftalık sınırsız kullanıyorum 12 tllik eskişehirde hep full çekiyor hiç bir sorun yok gerçi vodemim yamuldu laptopla koltuğun arasında kalıp ama ona rağmen yinede memnunum türkcelle vodafonenun internet fiyatları aynı değil türkcell daha pahalı ve sınırsız yok bildiğim kadarıyla.

übeyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende şebekeden dolayı iptal etmek istedim banada müşteri hizmetinde bi bayan aradı işte efendim bulunduğunuz yerde soru n ekip falan göndercez bide kampanya yapmışlar bayan şebekesi daha düşük bir kampanya teklif etti gerizakalı insan bari şebekesi daha iyi olan bir şey teklif eder..ŞİMDİDE LİMİTİ AŞMADIĞIMA RAĞMEN 51.5 TL GEÇİRMİŞ BULUNMAKTA İLK FATURA 45 TL GEÇİRDİ YANİ HABİRE GEÇİRİYOR BENİM GİBİ MALLIK EDİPTE VODEM ALMAYIN. 4 GB DİYORLAR AMA 3 GB TI GEÇMEMENİZ GEREKİYOR. BİLMİYORUM BELKİDE BAZILARINA SADECE GEÇİRİYORLAR. AMA ZEHER ZIKKIM OLSUN ŞİRKETE..A.C.VERSİN

bende şebekeden dolayı iptal etmek istedim banada müşteri hizmetinde bi bayan aradı işte efendim bulunduğunuz yerde soru n ekip falan göndercez bide kampanya yapmışlar bayan şebekesi daha düşük bir kampanya teklif etti gerizakalı insan bari şebekesi daha iyi olan bir şey teklif eder..ŞİMDİDE LİMİTİ AŞMADIĞIMA RAĞMEN 51.5 TL GEÇİRMİŞ BULUNMAKTA İLK FATURA 45 TL GEÇİRDİ YANİ HABİRE GEÇİRİYOR BENİM GİBİ MALLIK EDİPTE VODEM ALMAYIN. 4 GB DİYORLAR AMA 3 GB TI GEÇMEMENİZ GEREKİYOR. BİLMİYORUM BELKİDE BAZILARINA SADECE GEÇİRİYORLAR. AMA ZEHER ZIKKIM OLSUN ŞİRKETE..A.C.VERSİN

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
oda arkadaşım kullanıyordu AveA ninkini 3 diş ama genelde 2,5 diş çekiyordu.
3 olmayınca da verim alamıyorduk.
illa almak zorundaysanız , biraz pahalı ancak Turkcell alın derim.