Vodafone Süperinternet Hediye Kampanyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CiiixXx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Vodafone geçtiğimiz aylarda yaptığı gibi, yine cepten, ücretsiz, hediye internet kampanyasını başlattı.

Kısaca bahsetmek gerekirse, sms gönderdikten sonra, 5 Nisan 2012 saat 23:59 a kadar ücretsiz olarak kullanabilrsiniz.

Hediye paketin 7.2 mbps hızında olan adil kullanım hakkı 100 MB. Sonrasında hız 96 kbps ye düşüyor.

Hediye paket süresi bittiği günün gecesi, mobil bağlantınızı kapatmayı unutmayın.

Kampanya şöyle;

Katılmak için HEDIYE yazıp 3636'ya ücretsiz SMS göndererek kampanyaya katılabilirsiniz.

Süper İnternet paketlerinden birine abone değilseniz, hemen Hediye yazıp 3636 ya ücretsiz kısa mesaj gönderin. 5 Nisan 2012 ye kadar cepten hediye internetin keyfini çıkarın.

Esaslar ise şöyle;

• Vodafone bireysel faturalı ve faturasız hat abonelerinin kampanyadan yararlanabilmesi için Vodafone internet paketlerinden herhangi birine sahip olmaması gerekmektedir.
  • Kampanya katılım için aboneler "HEDIYE" yazıp 3636'ya ücretsiz SMS göndermelidir.
  • Kampanyaya katılım 05.03.2012 ile 05.04.2012 tarihleri arasında mümkün olacaktır
  • Bu tarihler arasında Vodafone'dan Cepten Hediye Internet Kampanyası'na katılan abonelere kampanya bitiş tarihine kadar kullanabilecekleri promosyon verilecektir. Kampanya kapsamında kazanılan promosyon datanın kullanım süresi, katılım onay SMS'ini takiben başlar ve 05 Nisan 2012 saat 23:59'da son bulur.
  • 05 Nisan 2012 tarihinden sonra abonelerin internet kullanımları Süper İnternet paketi almaları durumunda mevcut Süper İnternet paketlerinden, Süper İnternet paketi olmayanların kullanımları ise standart data paketi üzerinden ücretlendirilir.
  • Promosyon olarak tanımlanan internet kullanımına içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri ayrıca ücretlendirilir.

Promosyon olarak verilen datanın adil kullanım hakkı 100 MB tır ve 100 MB tan sonra 7.2 Mbps a kadar olan bağlantı hızı 96 Kbps'a düşer ve internet erişimi bu hızda devam eder.
  • Kampanya süresi içinde Kampanyadan çıkmak isteyen aboneler "IPTAL HEDIYE" yazarak 3636'ya ücretsiz SMS göndermelidirler. İptal işlemi, iptal SMS'inin işleme alınması ile gerçekleşir.
  • Bu kampanya ile mevcut Vodafone internet paketi kullanıcılarına ait abonelik ücretleri iade/iptal edilmez. Kampanyaya katılmak için SMS gönderen aboneler, SMS ile MTV yazıp 3636'ya göndererek 1 ay ücretsiz Mobil TV kampanyasına katılmaya yönlendirilir.
  • Kampanyaya katılan bireysel abonelerin 3G servisleri otomatik olarak açılacaktır.
  • Aboneliğini 3G'ye açtırmayan aboneler mevcut data altyapısını (2G/EDGE) kullanacaklardır. Aboneler bu tarifeyi 3G şebekesinde kullanmaları durumunda 7.2 Mbps'ye kadar hız ile hizmet verilir. 3G bağlantısı, kapsama alanına, coğrafi koşullara göre değişiklik gösterebilir. 3G internet hızı şebeke yoğunluğuna, kullanılan cihaza ve bağlanılan siteye göre değişebilir. 3G kapsamasının sağlanamaması durumunda 3G hızında mobil internetten yararlanılamaz; ancak cihaz/servis uygunluğu doğrultusunda EDGE/GPRS bağlantısına geçiş yapılarak mobil internet hizmetinin devamlılığı sağlanabilir.
  • Vodafone Kampanya'ya katılımın beklenenin üzerinde olması durumunda BİLGİ TEKNOLOJİLERİ VE İLETİŞİM KURUMU Erişim ve Tarifeler Dairesi Başkanlığına bildirerek kampanyayı sonlandırma hakkına sahiptir.
  • Vodafone kampanya şartlarında ve tarihlerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
KAYNAK

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Anlaşılan Vodafone yine keklik avına çıkmış... Ama bence olumlu hareket bunlar müşteri memnun firma memnun her iki taraf içinde olumlu. Nedense Türkcell böyle şeylerden uzak...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Gayet iyi bir uygulama.Ama 5 Nisandan sonra neti kapatın yoksa keklik gibi avlanırsınız.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Keklik olmamak için telefonlarınıza 5 Nisan 2012 tarih ve 23:45 saatli bir hatırlatma ayarlayabilirsiniz tabii ki :)

Bence asıl amaç, paket süresi bitince açık unutulan mobil şebeke ve bu sayede elde edilen kazançtan ziyade, insanları mobil İnternet'e alıştırmak.

Cep telefonumda İnternet'i daha önceki kampanyaya kadar sadece Wi-Fi üzerinden kullanıyordum. Kampanya ile birlikte yavaş da olsa mobil ve her yerde kullanmak daha güzel geldi. İnsan alışınca, eksikliğini hissediyor gerçekten.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Benim paketim vardı bana da hediye etti, benim merak ettiğim 1 aylık ücreti alacak mı hediye mi kullandıracak?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Ben kullanmaya başladım...

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Benim paketim vardı bana da hediye etti, benim merak ettiğim 1 aylık ücreti alacak mı hediye mi kullandıracak?

Vodafone hiç bir ücret almıyor bu kampanyada.

Siz müşteri hizmetlerini arayarak şu an hangi internet paketinin aktif olduğunu sorabilirsiniz. Daha sağlıklı bilgi verebilirler. Şu an hediye internet paketi değil de, mevcut paketinizi kullanıyor olabilirsiniz. Net bilgi almadan kullanmayın derim.

Sürpriz fatura ile karşılaşmanıza sebep olmak istemem. :)

zazım6060

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu olay beni deli etti ya avea dan jet aldım sonra da bu olay çıktı arkadaş da vinla vodafone hattı takip 7.2 ile bağlaniyo sonra kazıklandın deyip deli ediyo beni laf da anlatamiyorsun ki ona

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Anca 100 MB bitene kadar deli edebilir sizi. :)

100 MB sonrasında hız 96 kbps düşüyor. işte o zaman sizde arkadaşınızı Jet ile deli edebilirsiniz :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
vodafone hattım ama bişey düşündüryo beni kullandığınız içerik dahil değildir diyo misal Facebook a girmek yada Skype veya Firng üzerinden görüntülü konuşsak kapsam dışı kalırmı

dediğim gibi içerik dahil değildir yazısı kafamı karıştırdı bi ara Facebook a girmek bedava ama izlediğin video attığın msj vs... data gönderip almak

ücretliydi

acaba öyle bişey olabilirmi Bilgisi olanlar Facebook,Skype, Firng bunlar hakkında bilgi verebilirmi şimdiden teşşekürler...

Not:Soru saçma gelebilir size ama işkillendim..

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Saydığınız programları şu an kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yok.

Rahatlıkla kullanabilirsiniz.

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520
İptal etmeyi unutmayın yarın 5 Nisan!

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
vodafone hattım ama bişey düşündüryo beni kullandığınız içerik dahil değildir diyo misal Facebook a girmek yada Skype veya Firng üzerinden görüntülü konuşsak kapsam dışı kalırmı

dediğim gibi içerik dahil değildir yazısı kafamı karıştırdı bi ara Facebook a girmek bedava ama izlediğin video attığın msj vs... data gönderip almak

ücretliydi

acaba öyle bişey olabilirmi Bilgisi olanlar Facebook,Skype, Firng bunlar hakkında bilgi verebilirmi şimdiden teşşekürler...

Not:Soru saçma gelebilir size ama işkillendim..

o dediğin internet üzerinden satın aldığın oyun duvar kağıdı zil sesi gibi içerikler için geçerli.