Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vodafone Smart Cihaz Kampanyası hakkında geniş bilgisi olan ?
Faturasız hat sahibi Vodafone'lular için Android Isletim Sistemli Vodafone Smart sadece 359 TL. Üstelik 12 ay taksit seçenegiyle de bu telefona sahip olabilirsiniz.
Faturalı hatlara ise
Seçilen bir tarife üzerinden +1 lira ödeyerek telefona sahip olunuyor
1tl ödemek için almanız gereken tarife 79 TL + 1 TL
Cep Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesini aylık 12 TL ek ödemesi ile, Cep Avantaj Mini Süper, Yeni Cep Kamu, Cep Kamu 1000 Midi, Cep Çiftçi 30 tarifelerinden birini aylık 10 TL ek ödemesi ile, Cep Avantaj Midi, Cep Avantaj Vodafone'lularla, Cep Avantaj HerYöne, Cep Avantaj HerYöne Ekstra, Cep Kamu 1000 Maxi, Yeni Cep Kamu 1000 Maxi, Genç Avantaj, Cep Çiftçi 40 tarifelerinden birini aylık 5 TL ek ödemesi ile, Red Mini, Red ve Red+ tarifelerinden birini aylık 1 TL ek ödemesi ile beraber 24 ay boyunca kullanmayı taahhüt eden aboneler VF Smart model cihaza sahip olabilecektir.
aldım ben şuan telefon elime geçmedi daha cepgenç tarifesi diye bi tarifeyle birlikte aldım ayda 25 tl tarife ücreti +5 tl telefon için alıyorlar, 24 ay taahhütle telefon 120 liraya geliyor, bu işte bi katakulli olmasın ?