Servise verin ve bence bundan sonra operatör cihazı almayın.İade alıyorlarmıymış bir bak.Ben bu cihazları alalı yaklaşık 1 ay oldu iade edebilirmiyim değiştirebilir miyim aldığına pişman oldum birde 8 gb denilen cihazlar 4 gb cikti cik dusuk performans gosteriyorlarEkli dosyayı görüntüle 7825
Ama bu cihazlar 8 GB olması gerekiyor ama 4 GBServise verin ve bence bundan sonra operatör cihazı almayın.İade alıyorlarmıymış bir bak.
Üstadım tamam android OS kullanıyor ama resimde göründüğü gibi 3.99 alanın 3.23 u kullanılıyor diyor 8 GB olsa 8 GB un 3.23 u kullanılıyor demesi gerekmezmikardes andrroid os de depolamayo kullanıyor sen istersen 32 gb lık al sana 27,5 28 gb olarak gelir o yüzden asla bidaha 8gblık telefon tablet hiç bişi alma
Birde marsmelow SD kartı dahili olarak algılayıp dahili bellek olarak kullanıyor ama bu cihaz konuda yapmıyorÜstadım tamam android OS kullanıyor ama resimde göründüğü gibi 3.99 alanın 3.23 u kullanılıyor diyor 8 GB olsa 8 GB un 3.23 u kullanılıyor demesi gerekmezmi