Vodafone Şapkadan HTC Magic Çıkaracak

Bu konuyu okuyanlar

Cem

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2006
Mesajlar
1,028
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bugün bazı sitelerde eleman çıkarma haberleriyle gündeme gelen Vodafone, merkezden yapılan açıklamaya göre yakında ikinci Android 'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Vodafone yeni Android telefonu HTC Magic'i Nisan ayında pazara süreceğini duyurdu. HTC Dream kod adlı T-Mobile G1'den sonra G2 olması beklenen HTC Magic, Vodafone'un ilk, dünyanın ikinci Google açık kaynaklı Android işletim sistemini kullanan telefonu olacak.
vodafone_htc1236271186.jpg

HTC'nin Android'e yakışan yeni modeli: Magic
T-Mobile G1 bilindiği üzere HTC Magic'in fiziksel Qwerty klavyesi olmayan hali olarak özetlenebilir. Klavye takımının olmaması sayesinde cihaz son derece inceldi ve daha kullanışlı hale geldi. Elbette kullanıcı ihtiyaçları farklı ama yine de Magic'in 3,2 inç dokunmatik ekranı, 3G bağlanabilirliği, WiFi ve GPS gibi özellikleriyle daha estetik bir forma kavuşması, meraklılarını daha çok cezp edebilir. Elbette her zaman olduğu gibi fiyatlandırma konusunda bilgi verilmedi. Eğer HTC Touch Diamond ile Touch Pro arasındaki gibi bir fiyat farkı olursa yeni Android telefonu daha makul bir fiyat etiketine sahip olabilir.
:: Vodafone Türkiye'nin Google Android telefonunu getirmesini ister miydiniz?
 
Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net
 
Üst